Goede service, zeer tevreden

Ik heb hier een leuke occassion gekocht, erg blij mee. Het personeel is oprecht vriendelijk en de koop was snel en netjes geregeld. Er wordt echt wel moeite voor je gedaan. Je voelt je hier welkom en daarom blijf ik zeker bij dit bedrijf voor apk en onderhoud.

• Prijs/Kwaliteit

TOP service, en klantvriendelijk zijn 1 !

Dit super goede bedrijf bestaat alweer 25 jaar! Dat is niet voor niets. Top service, altijd met een praatje en een glimlach. Leuke prijzen! Top personeel. Ik en mijn vader kopen al vele jaren onze auto's bij hun. Super tevreden. Hier wordt je als klant ook echt als goede klant behandeld!! Een echte aanrader, voor alle merken auto's. Op naar de volgende 25 jaar!!

Vakmanschap is meesterschap

Zoals elk jaar weer prima op tijd geïnformeerd over de APK datum en de benodigde grote beurt voor mijn Volswagen POLO hier gekocht en onderhouden. Natuurlijk prima vervangende auto. Auto zeer snel klaar tegen een meer dan prima prijs. Zelfs mijn mat was uitgeklopt. Waar vind je dit nog ? De term "vriendelijk personeel" komt niet juist over. Ik spreek liever over mijn Vrienden bij autobedrijf van Toorn !

Excellente service

Wij komen special al vele jaren vanuit Spijkenisse naar deze Seat garage. De vriendelijkheid achter de balie en de service kunnen in onze ogen niet beter.

• Prijs/Kwaliteit

Alles klopt bij dit bedrijf!

Ik ben nu een aantal jaren klant bij dit bedrijf. Ze behandelen je echt als Klant. Geven goede informatie en adviezen en zijn zeer klantvriendelijk.

mijn ervaring is goed

houd keurig aan de afspraken .

Snel en vakkundig

Héél vriendelijk behulpzaam en accuraat

• Prijs/Kwaliteit

Prima bedrijf, aanrader !

Inmiddels 4 auto's hier gekocht en dat is niet zonder reden. Zowel bij de aanschaf van de auto als het onderhoud altijd prima en vakkundig geholpen. Topservice !

Hele goede service!

Wij hebben afgelopen zaterdag een occasion gekocht en zijn hierover erg tevreden. Hele snelle, vriendelijke afhandeling. Auto had een klein sterretje in de ruit, dit is zonder problemen netjes opgelost. Zeker een aanrader!

• Prijs/Kwaliteit

Mijn ervaring met Seat van Toorn zijn in één woord uitstekend

Ik heb nu mijn 3e Seat gekocht bij ban Toorn. De reden dat ik bij deze dealer mijn auto’s gekocht heb is omdat ik hier altijd goed, bekwaam en vriendelijk geholpen word.

Top bedrijf

Vandaag de auto opgehaald bij de garage. Service is daar super goed. Klant voelt zich daar echt koning.. dank je wel voor de goede service. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Prima geregeld!

Mannen, Prima gedaan! Ik kon snel terrecht. Kreeg zeer snel een mailtje met confirmatie. Met daarin ook nog eens het aanbod van een leenauto. Kostenloos! De auto was op de vooraf afgesproken tijd gereed. En hij rijdt weer als een zonnetje. Alleen jammer dat ik een Volkswagen Up meekreeg... er stonden genoeg anderen om mee te geven aan een liefhebber ;) Mannen, bedankt voor de top service en blijf gezond. Groetjes, Maik den Ouden

• Prijs/Kwaliteit

Een heel goed bedrijf met een goede service.

Onze auto wordt daar altijd goed gerepareerd met hele goede service en ook het personeel is zeer vriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Prima ervaring, goede en vriendelijke afhandeling

Na een kort contactmoment ben ik prima en vakkundig geholpen, auto kunnen proefrijden en in enkele dagen rijklaar. 100% tevreden.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer prettige service en oplossingsgericht

Sinds de aanschaf van mijn Leon altijd onderhoud en service laten plegen bij autobedrijf van Toorn. Altijd goed geholpen, en van te voren geïnformeerd over de kosten. Buiten de tot nu toe altijd goede service loopt er altijd vriendelijk personeel rond.

• Prijs/Kwaliteit

Prettig en deskundig geholpen.

De auto was in goede staat en netjes gepoetst. Communicatie verliep prettig.

• Prijs/Kwaliteit

Goed en netjes geholpen door vriendelijke mensen

Goed en netjes geholpen door vriendelijke mensen.

• Prijs/Kwaliteit

Fijn geholpen in de showroom

Fijn geholpen in de schowroom. Eerst rustig kunnen rond kijken. In 2 auto's een proefrit gemaakt. Waar voor de showroom gedeeltelijk leeg moest om de auto in de laatste rij stond. Bij aflevering keurig netjes alles in orde.

Erg goed

Zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoper. Goede inruilprijs voor onze oude auto. Snelle aflevering. 100% aan te raden!!!

Prima garage.

vooraf wordt er een calculatie gegeven van de te verwachten kosten.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede indruk. degelijk bedrijf

Deze week bij Sjaco van Toorn een mooie Peugeot 2008 gekocht, ook onze andere auto voor een goede prijs ingeruild. Zeer tevreden hoe alles is verlopen bij dit gemoedelijke bedrijf. Uiteraard gefeliciteerd met het 24 jarige bestaan en voor de toekomst heel veel succes gewenst.

Netjes en correct geholpen

Keurig personeel. Wij hebben onze auto gekocht en de verkoper meldde dat hij nog voor twee voorbanden heeft gekeken omdat die niet heel lang mee zouden gaan. Super gedaan en de auto netjes afgeleverd. Tot snel als de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft.

• Prijs/Kwaliteit

Goed autobedrijf, zeer vriendelijk geholpen

Vorige week auto gekocht voor onze dochter , zeer vriendelijk geholpen door medewerker, zeker een aanrader voor wie een leuke auto zoekt in welke prijsklasse dan ook

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, snel en ervaren, geen poespas. Meteen ter zaken!

Top ervaring, goedkoop, snelle en efficiënte service.

HEEL GOED EN SNEL GEHOLPEN

Afgelopen jaren met mijn SKODA altijd goed geholpen door deze SEAT dealer. Ook afgelopen dinsdag kon ik er weer op wachten onder het genot van een kop koffie.

Dirk de Derdelaan 18

3132HJ Vlaardingen