Gisteren de auto gebracht voor onderhoud. werd om 11 uur gebeld, auto zou bijna klaar zijn er zijn alleen nog wat dingetjes (dat bleken "geluid van de V snaar" , ruitenwisser achter, remblokken achter, accu en airco...omdat het om een fors bedrag ging heb ik daar een keuze uit gemaakt....De V snaar en de remblokken ( want als leek weet je het gewoon niet) ...vervolgens duurt het nog de hele middag en wordt ik 16.15 gebeld. Auto klaar en we gaan om vijf uur dicht, dus doe je best maar om op tijd te zijn , want we willen voetbal kijken...( is letterlijk zo tegen mij gezegd) .Zo gaan ze dus met langdurige klanten om... als betalende klant verwacht ik iets anders ...zeer, zeer slecht !!!
Geachte heer Umert, Wij betreuren uw reactie ten zeerste. Onze service adviseur heeft u een bericht per email gestuurd, waar wij graag dieper met U op ingaan. Het vertrouwen dat U 10 jaar lang in ons heeft gehad is voor ons heel belangrijk en wij zetten dit graag voort. Wij hopen graag persoonlijk van U te horen. Hartelijke groet, Sjaco van Toorn
fijne garage,altijd attent n betrokken
Al jaren onze bedrijfs-auto en privé-auto's uitstekend onderhouden, meedenkend en top personeel.
Mijn vrouw en ik zijn allebei klant bij van Toorn ,ik met mijn Ibiza diesel mijn vrouw met haar VW up. Wij worden telkens uitstekend geholpen en zijn zeer tevreden.
Top zaak. Altijd even contact opnemen voordat er werkzaamheden worden verricht ivm kosten. Er wordt gezorgd voor een leenauto en netjes gebeld wanneer de auto weer klaar is
Goed ontvangen en ouderwets vakwerk geleverd!
Zoals altijd weer prima geholpen. Ook als je belt met een vraag in het veld. Uiterst vakbekwaam en vriendelijk personeel.
Duidelijke prijzen vooraf en hele goede service.
En dat allemaal tegen een zeer schappelijke prijs.
Ik belde omdat ik storingsmelding had. Dezelfde dag geholpen en er is altijd koffie.
Wordt altijd vriendelijk ontvangen, telefonisch goed bereikbaar en problemen snel verholpen.
Een garage die uitstekend communiceert en uitstekend werk levert ! Heel bijzonder tegenwoordig
zeer goed
Zoals boven beschreven
Top garage, goede service
Word altijd keurig goed geholpen. En word netjes gebeld als auto klaar is.
prima en snel geholpen
goede ontvangst en goede service
Klantvriendelijk.
altijd goed en snel geholpen en afspraken worden nagekomen.
wordt prettig geholpen
Mijn auto was weer snel gereed dus kon ik hem op.halen.
Alles wordt vooraf besproken en keurig uitgevoerd. Prima service.
laatst werd er een schatting gemaakt van de kosten, en die vallen uiteindelijk altijd mee, en toch goed en deskundig geholpen en je kunt met elk merk auto bij hen terecht
Hele goede service! Kon er snel terecht bij twijfel of ik mijn auto nog kon rijden. Ook goede kostenschatting gemaakt. Hele fijne plek om langs te gaan. Meneer bij de balie altijd zeeeeeer vriendelijk en behulpzaam!
Dirk de Derdelaan 18
3132HJ Vlaardingen