Klantvriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

hele aardige mijnheer bij de receptie en professionele medewerkers

altijd goed en snel geholpen en afspraken worden nagekomen.

is uitsteken

wordt prettig geholpen

Vriendelijke mensen.

Mijn auto was weer snel gereed dus kon ik hem op.halen.

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijke en goede service.

Alles wordt vooraf besproken en keurig uitgevoerd. Prima service.

altijd goed zoals altijd

laatst werd er een schatting gemaakt van de kosten, en die vallen uiteindelijk altijd mee, en toch goed en deskundig geholpen en je kunt met elk merk auto bij hen terecht

Super service

Hele goede service! Kon er snel terecht bij twijfel of ik mijn auto nog kon rijden. Ook goede kostenschatting gemaakt. Hele fijne plek om langs te gaan. Meneer bij de balie altijd zeeeeeer vriendelijk en behulpzaam!

Klantvriendelijk

Een goede afspraak kunnen maken voor APK en onderhoudsbeurt. En inleveren en ophalen van auto.

• Prijs/Kwaliteit

Attent - ik greeg een herinnering per mail

Attent (zie hierboven) en klantgericht. Ik was nogal laat om de auto op te halen (17:55 uur) maar dat was geen probleem

super

Afspraak APK. Kon er op wachten. koffie en 3 kwartier later alles geregeld. Vind dit een super goede garage. Zeg dit ook aan iedereen die het vraagt.

Prima geholpen

Prima geholpen bij de servicebeurt van de Seat. Vriendelijk personeel, kopje koffie tijdens het wachten. Fijn bedrijf.

• Prijs/Kwaliteit

Erg deskundige mensen , en een goede werkplaats chef . Top.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Vriendelijk geholpen

Vertrouwt adres ,hoop er nog lang te komen de volgende jaren

vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen en het werk netjes volgens afspraak uitgevoerd

Fantastisch

• Prijs/Kwaliteit

Heel goed geholpen en vriendelijk begeleid. Hele aardige mensen die precies weten waar ze over praten. Krijg nog een gratis wijntje bij afhandeling!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, correct en snel!

Een hele prettige garage!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, meedenkend en professioneel.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ging naar huis met een geweldig gevoel !

Goede en snelle service. Kon na het kijken en proefrijden de auto gelijk meenemen en mijn 'oude' auto laten staan. Netjes geholpen, met een gezellig gesprek.

• Prijs/Kwaliteit

Had een issue met mn auto, wist niet wat het was.. heb gebeld en kon diezelfde dag nog langskomen. Vervolgens snel gefixed en kon weer naar huis!

• Prijs/Kwaliteit

Komt afspraken na en zeer vriendelijk

Ik heb het autobedrijf leren kennen als vriendelijk, geen “poeha”, nemen de tijd voor je en komen afspraken na. Ben heel erg blij met de auto die ik heb gekocht en hoop er nog heel veel kilometers mee te kunnen rijden. Ik zou het bedrijf zeker aanraden als je een auto wilt aanschaffen.

fantastische ervaring

Zoals eerder vermeld mijn vervolg. Inmiddels heb ik de auto die wij gezien hadden gekocht en een paar dagen al in bezit. Ik kan niet anders concluderen dat ik het bezoek als zeer prettig heb ervaren. Bij binnenkomst t/m vertrek was de ontvangst zeer proffesioneel. De auto in dit geval een Mitsubishi Space Star was precies zoals omschreven tijdens ons telefonisch gesprek eerder. Geen verassingen dus! Belangrijk was ook dat Raymond voldoende wist te vertellen over de auto en de geschiedenis ervan . Ondanks het feit dat de weg voor deur was opengebroken wegens aanbouw hebben ze toch de auto uit de garage gehaald zodat er een proefrit gereden kon worden. Alles klopte de Space Star reed goed zag er goed uit van binnen en buiten. Ook niet geheel onbelangrijk is dat ik Space Star voor een scherpe prijs mocht overnemen. En als klapper op de vuurpijl kon ik mijn Toyota Aygo gewoon inruilen. Terwijl dat niet in de planning stond omdat ik er al vannuit ging om zelf te verkopen voor een gunstige prijs ......bleek dus niet nodig! Al met al een mooie deal met een mooi autobedrijf. Of er dan helemaal geen minpunten zijn? De sleutelbehulzing van de Space Star was kapot, maar dit wordt dan ook vervangen door een nieuwe. Volgens mij een aanrader dus! Heren van AutoFirst van Toorn bedankt en ga zo door.

Oordeel volgt

Enige tijd zijn we op zoek naar een hogere instap. Zonder postief resultaat helaas. Vooral omdat het voor ons belangrijk is of de geschiedenis vd auto bekend is. Nu zagen wij de goede recencies van auto first van Toorn staan en besloten te bellen. We werden snel geholpen en Raimond wist ons het een en ander te vertellen over de auto en stond open voor een inhoudelijk gesprek. Het klonk goed allemaal wat Raimond wist te vertellen over de auto. Ik heb daarom besloten om de auto te gaan bezichtigen en hopelijk slaag ik wel bij Auto first van Toorn. Ik laat nog weten hoe het bezoek is verlopen. .....wordt vervolgd

Super goed bedrijf

Ik heb er een Seat gekocht prima geholpen en de auto was de prijs waard.

• Prijs/Kwaliteit

Het is een fijn bedrijf en je wordt er goed geholpen

Het is een fijn bedrijf en je wordt er goed geholpen en je krijgt ook uitleg als je iets vraagt.

Dirk de Derdelaan 18

3132HJ Vlaardingen