Zie ook hierboven Een betrouwbare garage waar je goed wordt geholpen.
Al meer dan 25 klant bij garage van Toorn gewoon een top garage
Tevreden
Worden altijd perfect geholpen Zijn overgestapt van de vw dealer naar van toorn . Hebben er 2 autos in onderhoud
altijd vriendelijk en meedenkend, goede info en uitvoering, in een woord: TOP
Vriendelijke, klantvriendelijke hulp en advies.
Een goede service en vriendelijke mensen die met je meedenken
Zeer goede garage , monteurs van top niveau, onder leiding van bevlogen management.
Iedere keer, bij regulier onderhoud of iets geheel anders altijd de perfecte service en duidelijkheid gevend over de werkzaamheden en bijbehorende kosten.
van Toorn was vroeger eeen Seat Dealer en heeft alle gereedschap en kennis in huis. Duidelijke communicatie. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen! Ik raad van Toorn zeker aan.
Uitstekend geholpen.
Prima service, goed overleg en uitvoering van de onderhoudsbeurt
goede service en prettige mensen
Goede service en de kwaliteit is goed
Heel positief en goed geholpen. Duidelijk over wat er gedaan is en eerlijk in de prijs. Heel tevreden !!
Ben tevreden meer het bedrijf, werken netjes
Sinds ik naar deze garage ga, gaat mijn vader ook. Hij is ook zeer te spreken over deze garage! Hij is niet snel tevreden zeg maar...
Vriendelijk personeel en goede service. Auto is snel klaar en men is open en eerlijk over de eventueel uit te voeren werkzaamheden.
Breng mijn auto bij Van Toorn voor onderhoud. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, en onderhoud wordt netjes uitgevoerd tegen een redelijke vergoeding.
Uistekend garage/autobedrijf. Zeer behulpzaam en correct personeel
denk graag mee met de klant en zijn erg professionals
Er wordt goed naar je geluisterd en de service en het onderhoud is ook goed. Ik merk daarbij wel op dat ik een Seat heb en de garage vroeger gespecialiseerd was in Seat.
Panoramadak lekte, lange tijd mee bezig geweest zonder oplossing. Van Toorn had het binnen een halve dag opgelost inclusief modificatie om het weer te voorkomen.
Zaterdag mijn auto neergezet met problemen aan dd koppeling. Maandag netjes gebeld met diagnose en prijsopgaaf. Dezelfde dag was de auto al klaar.