Super service

Ik stond zaterdag tegen de middag met een lekke band in Hoensbroek. De mannen van Autofirst BPNW hebben me vriendelijk en snel geholpen. En met een nieuwe band was ik even later weer onderweg. Zou ik dichter in de buurt wonen kwam ik hier zeker Terug

Vakkundige en vriendelijke service

Titel zegt voldoende

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Super service

Stond met een lekke band op de snelweg in de buurt van BPNW op zaterdagmorgen. niemand kon me komen helpen maar de mannen van BPNW maakte tijd voor me en hebben me super geholpen waardoor ik met een nieuwe band mijn weg kon vervolgen. Super service

Goede, behulpzame en vriendelijke service

De titel zegt al voldoende

Goede, behulpzame en vriendelijke service

De titel zegt al voldoende

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en kwaliteit staan bij hun hoog top bedrijf .

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en kwaliteit staan bij hun hoog top bedrijf .

Gewoon super

Mooi op tijd,snel en prima vakmensen,en goede service

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk behulpzaam en vakbekwaam

Wat kan ik zeggen dan al het beste in mijn ervaringen die ik in de afgelopen 7 jaar heb gehad. Vriendelijk behulpzaam gewoon top service. Kan iedereen aanraden om bij BPNW hun auto te laten onderhouden maar ook voor advies en APK kun je altijd terecht

• Prijs/Kwaliteit

Netjes geholpen en gedaan wat mogelijk was

Goede ervaring, Bleek meer aan de hand, Werd goed op de hoogte gehouden, Konden alleen niet veel doen. Wel schappelijk om de rekening beperkt te houden.

Alles naar wens gegaan

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, vriendelijk personeel.

Altijd zeer oplettend of er mankementen zijn.

Uitstekende Service

Personeel heel behulpzaam, zeer vriendelijk en snelle goede service!!!!

Toppers

Altijd goed geholpen met een goed advies

Zeer goed professionel vriendelijk

Prettige ervaring leuk gesprek gehad over technische dingen dus ook weer iets bijgeleerd al bij al prettige garage waar ik mijn auto zonder zorgen afgeef

100 procent oke

Snel, goed en aardig

Snel aardig en goed Wat wens je meer?

Kom zeker terug

Prima en snel geholpen en een vriendelijke bediening

Altijd goed.

• Prijs/Kwaliteit

Niks is teveel gevraagd we waren vroeger klant na een verhuizing naar Nuth weer gauw terug bij ons vertrouwde adres voor de auto.

Als altijd: TOP!!

Auto gebracht voor APK & kleine beurt, bij ophalen bleek-ie ook nog schoongemaakt van binnen! Zeg nou zelf: beter kun je het toch echt niet krijgen! En nog steeds niet voor een achterlijk hoge prijs! BPNW: Hoppetee! Kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Economiestraat 47 C

6433KC Hoensbroek