Top bedrijf.

Flexibel, prettig en professioneel.

• Prijs/Kwaliteit

snel, klantvriendelijk, goede prijs, blij met deze garage in de buurt!

Ik belde voor de APK, kon hem meteen langsbrengen en even later weer ophalen. Ik was ook al via een mailtje door ze aan de APK herinnerd. Kortom, klantvriendelijk, snel en betaalbaar. Tot nu toe alleen maar goede ervaringek in met deze garage.

Geweldig!

Super service!

Goede service en communicatie

Vriendelijk. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden en prima service. Auto loopt weer zonder problemen.

• Prijs/Kwaliteit

Snel, deskundig en betaalbaar.

Snel, deskundig en betaalbaar.

• Prijs/Kwaliteit

Voor een Apk geweest. Geconstateerd dar er iets niet op zijn plaats zat. Deze werd uiteraard met overleg direct gemaakt.

Prettig en vriendelijke ontvangst

Behulpzaam personeel

Prettige ervaring en advies

Eerlijk en open! Prettige ervaring, advies en uitvoering

Perfecte service

Heel goed

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk en deskundig. Top dienstverlening!

Altijd aandacht om te helpen en flexibel en deskundig in de uitvoering.

Vriendelijk en kundig

Eerst een afspraak op de 10e, volgens de dame aan de balie de 11e (weet zeker dat het de 10e was), die dag geen tijd. Nieuwe afspraak gemaakt en goed geholpen. Daarna nog wat vragen gesteld over toekomstige auto’s waar ik oog op heb, fijn te woord gestaan. Zou de garage zeker aanraden!

• Prijs/Kwaliteit

Goeie, snelle en flexibele service.

Goeie, snelle en flexibele service.

Ouderwetse, degelijke aanpak

Eigenaar Roel is duidelijk en deskundig in de communicatie, maakt dit ook waar in de reparatie.

Zeer behulpzaam

Er kan altijd iets tussendoor in het geval dat er iets urgents is. Dat is erg prettig. Bijv toen mijn uitlaat onder de auto uitgevallen was. Verder vriendelijke monteurs en goede uitleg van wat er aan de hand is bij reparaties en wat de opties zijn.

• Prijs/Kwaliteit

Goede garage, zeer ervaren.

Ik word er goed en correct geholpen, ook is er " meedenken" over reparaties, en de noodzaak er van. Enige minpunt, het werkplaatsttarief maar dat kan niet anders vrees ik.

• Prijs/Kwaliteit

Zijn er als je ze nodig hebt

Tevreden!

Ik kan altijd terecht en krijg kundig advies

Ik kan altijd terecht en krijg kundig advies

• Prijs/Kwaliteit

Snel en super klantvriendelijk!

Snel en deskundig geholpen!

Top service

Zeer prettig

Top service

Goede en deskundige service en zeer prettige en behulpzame medewerkers. Ideale garage!

top

vriendelijke mensen en eerlijk leuk stel

• Prijs/Kwaliteit

Top garage met een goede service en goede.onteurs komt zijn afspraken na

Zeer goede service

Denkt mee met de klant.

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig, eerlijk en vriendelijk.

zie boven

• Prijs/Kwaliteit

Top geholpen! Snel en een eerlijke prijs.

Ik word altijd netjes en snel geholpen, koffie staat klaar. Leenauto eventueel ook altijd beschikbaar. Mijn auto kan zelfs worden opgehaald! Met mijn auto ga ik 2x per jaar met het gezin naar het zuiden, ik wil dan ook dat de auto in goede handen is. Voor de vakantie nog even een check doen is ook nooit een probleem. Wat moet dat moet, maar bij deze garage wordt je niet in tegenstelling tot veel andere garages in de maling genomen. De eigenaar is meedenkend, maar vooral eerlijk. Ik raad deze garage dan ook bij iedereen aan.

De Dollard 20

1454AV Watergang

204361407

Over AutoFirst Waterland The Bull

Wat doen we? Wij zijn een allround garage. wij zijn gespecialiseerd in volvo en volkswagen en DSG specialist. We doen alle reperaties aan u auto waaronder keuringen, chippen schadereparaties maar ook zomer/winter checks en algemene onderhoud aan u auto maar ook aan motoren. We staan onze klanten graag te woord en nemen graag de tijd voor onze klanten, de koffie staat altijd voor u klaar bij ons. Wij zijn gevestigd in het mooie watergang met meerdere uitgangswegen waaronder heel waterland, zaandam, landsmeer en amsterdam. Graag verwelkomen wij u in ons gezellige bedrijf.