Geweldige service

Zeer vakkundige en vriendelijke mensen bij deze garage. Goede service en eerlijk advies. Je auto is hier in goede handen.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk , servicegericht en vakmanschap staat bij dit bedrijf boven alles ...in één woord TOP !!

Ga nooit meer ergens anders heen ..!

Klantvriendelijk

Goede en duidelijke communicatie met klant.

Top service

Altijd goed voor een praatje

• Prijs/Kwaliteit

‘Perfect’ is hier normaal.

Mijn auto einde dag gebracht voor een reparatie. De volgende dag kon ik ‘m alweer ophalen. Zoals altijd perfect geregeld allemaal. ‘Perfect’ is hier zo normaal, je zou er bijna aan wennen.

Vriendelijke en professionele mensen

Altijd fijn om hier langs te komen. Wordt snel en vakkundig geholpen door Raoul en Sandra

• Prijs/Kwaliteit

Hele snelle goeie service!

Ze hebben mij heel goed geholpen en ook nog is snel, dat zie je niet vaak meer bij een garage

• Prijs/Kwaliteit

Ik kan altijd snel terecht bij Raoul. Afspraken worden nagekomen.

• Prijs/Kwaliteit

ze maken altijd tijd voor je. geven goed advies. zijn vriendelijk en aandachtig. wij hebben geen verstand van auto's.zij wel.

Zorgvuldig

Snelle en zorgvuldige service, met een vriendelijke behandeling.

Top bedrijf

Ben al jaren klant en tot nu toe alles naar wens

Goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Gedreven ondernemer met kennis van zaken.

Zeker aan te bevelen.

Top service

Top service aandacht voor de klant snelle service en vriendelijke medewerkers

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijk en betrouwbaar! Super geholpen!

Goede communicatie en mee denkend hoe in mijn geval reparatie en onderhoud weer kunnen worden opgelost. Mijn auto rijd weer heerlijk!

Vakkundig en vasthoudend

Weer zeer tevreden over de hulp van Roel. En ondanks de leeftijd van onze camper toch weer het juiste onderdeel kunnen vinden en de kachel weer als een zonnetje laten draaien.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden over service en klantvriendelijkheid

Voor de APK geweest. Er moest iets vervangen worden en dat hebben ze meteen netjes gedaan. Vriendelijke mensen en goede service!

uitstekend

meedenkend, sevicegericht, komt afspraken na

Goed en netjes geholpen

Super fijne garage!

Goede garage met deskundig advies en fantastische service. Precies de garage die je graag dicht bij huis wil hebben voor betrouwbaar onderhoud.

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig en goede service..

Heel tevreden

Uiterst deskundige en vriendelijke mannen. Fijn dat we ze - op aanraden dochter- hebben gevonden. Onze oude garage ( ook zulke schatten) hielden er mee op. Leeftijd!

Indrukwekkend!

De achterdeuren en achterklep van mijn auto gingen niet meer open. Op internet niets over dit euvel te vinden. Maar de mannen van de Bull hadden het in notime gevonden en gerapareerd. Echt top. Altijd aardig, geïnteresseerd, eerlijk en professioneel!

Topgarage!

Voor mij geen andere garage dan the Bull. Topservice, kundig en altijd vriendelijk en voor alles een oplossing. Bedankt weer Raoul!

Goede ervaring

Ik ben zeer tevreden over het inbouwen van een multimedia in mijn auto.

De Dollard 20

1454AV Watergang

204361407

Over AutoFirst Waterland The Bull

Wat doen we? Wij zijn een allround garage. wij zijn gespecialiseerd in volvo en volkswagen en DSG specialist. We doen alle reperaties aan u auto waaronder keuringen, chippen schadereparaties maar ook zomer/winter checks en algemene onderhoud aan u auto maar ook aan motoren. We staan onze klanten graag te woord en nemen graag de tijd voor onze klanten, de koffie staat altijd voor u klaar bij ons. Wij zijn gevestigd in het mooie watergang met meerdere uitgangswegen waaronder heel waterland, zaandam, landsmeer en amsterdam. Graag verwelkomen wij u in ons gezellige bedrijf.