Top ,goed geholpen,en prima werk geleverd.
Clear answers, good work, reasonable pricing
duidelijkheid en geen onplezierige verrassing achteraf
Denken mee over de beste oplossing, altijd vriendelijk en snelle service.
Mijn auto voor groot onderhoud gebracht en daarbij specifiek een paar aandachtspunten aangegeven wat verholpen moest worden. Toen ik de auto weer ophalen was daar niets mee gedaan en erger nog er waren problemen bijgekomen. Mijn remmen waren vervangen alleen nu trekt de auto naar rechts tijdens het rijden en trilt het stuur heel erg bij 120km. Dit was nooit eerder zo. Het is overigens bij mijn privé auto ook het geval dat reparaties niet goed zijn uitgevoerd.
Goedemiddag, Wij vinden het erg vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft gehad. Echter hebben wij u meteen na dat u hier weg bent gegaan en ons op belde afgesproken dat u terug zou komen, (een auto zo afleveren is namelijk niet waar wij voor staan). Helaas bent u niet op de vervolg afspraak op komen dagen en we hebben u ook nog meerdere keren gebeld zonder resultaat. Van de prive auto weten wij niks en heeft u ons nog nooit over aangesproken en vinden het ook erg jammer dat u dit hier ter sprake brengt ipv tegen ons in de garage. Wij hopen dat u alsnog contact met ons op kunt nemen zodat wij kunnen bespreken hoe we dit kunnen oplossen voor u. Met vriendelijke groet, Team Eurocar Hilversum
Goede communicatie, website handig en gemakkelijk.
Ik ben prettig en professioneel ontvangen en kreeg duidelijke antwoorden op een aantal vragen die ik nog had. Bij het ophalen van de auto was er een toelichting op de verrichte werkzaamheden (plaatsen trekhaak) en een aanbod om vooral langs te komen als het niet zou lukken om de eerste keer mijn fietsendrager zelf op de trekhaak te plaatsen. Gelukkig was dat niet nodig, maar het was fijn om te weten dat het zou kunnen. Mooie vorm van nazorg.
de plaatsing van de afneembare trekhaak is keurig en professioneel gedaan. Vriendelijk personeel en netjes afgeleverd met rapport en handschoenen voor de plaatsing.
Deskundig, correct en zeer vriendelijk geholpen.
Goede en vriendelijke service. Heldere prijsopgaaf vooraf.
Goed geholpen en trekhaak mooi gemonteerd. Alleen benzine betaald voor leenauto.
Motorolie en oliefilter vervangen. Volvo V70 2.0T
Deskundig en vriendelijk voor een eerlijke prijs
Heb er een nieuwe trekhaak laten monteren prima geholpen . Goed bedrijf !
Duidelijke afspraak en goede service. Vriendelijke mensen en keurige afhandeling.
Zoals altijd ouderwets goed geholpen , zoals je eigenlijk verwacht hoe het hoort , even apk , geen gekke dingen let op kleine beurt komt er aan ........ doe maar gelijk mee als het nog lukt ... we gaan ons best doen .....een de zelfde dag alles voor elkaar en voor normale prijzen.
alles naar tevredenheid afgehandeld . Gratis vervangend vervoer.
Aardig, behulpzaam, en zonder gedoe een leenauto mee.
Omdat ik s'middags in Hilversum moest werken, was mijn verzoek of de auto voor de middag opgehaald zou kunnen worden. nou men zou daar hun uiterste best voor doen en ruimschoots voor ik met werken zou aanvangen, kwam het verlossende telefoontje, de auto is klaar en kan opgehaald worden, tevens werd ik door de aanwezige medewerkers vriendelijk ontvangen, zowel bij het brengen als het ophalen van de auto. Een dikke pluim dus voor dit bedrijf en haar medewerkers.
Adequaat geholpen. Duidelijke uitleg. Jammer dat de geleverde fietsendrager in eerste instantie defect bleek. Een dag later kan ik een goed werkende drager halen.
Bandenwissel, wielmoeren vergeten vast te draaien. Alle 5 de moeren van 1 wiel alleen met de hand erop gedraaid. Had een extreem gevaarlijke situatie op kunnen leveren. Gelukkig geen snelweg gereden. Monteur was op proef en mocht niet blijven. Ik verwacht juist bij mensen op proef dat er een controle plaats vindt. Ik ga voortaan naar een andere garage, vertrouwen is kwijt.
Ik kom hier al jaren. Nooit wordt ik teleurgesteld. Van de vriendelijke ontvangst tot de uitstekende service. En dat ook nog voor een prima prijs.
Alles conform afspraak snel en vakkundig afgewikkeld
De beide dames van de receptie zijn keurig en hulpvaardig! De monteur prettig en gaf goede uitleg. Was mijn sleutels kwijt en daar hebben de dames me ook bij geholpen.
Vlotte diagnose en vlotte goede reparatie !
Gijsbrecht van Amstelstraat 419 D
1216CA Hilversum