Vriendelijk en behulpzaam, geduldig.

Alle tijd met de uitleg enz. van mijn kant. Alles volgens afspraak. Kan niet beoordelen of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd, maar ben overtuigd, dat het in orde is.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Top service zoals altijd

Snelle service, altijd even een belletje als er wat gevonden word aan de auto over de kosten, kortom geen verrassing.

Prima service en vakmanschap

Grote beurt inclusief APK netje geïnformeerd over de kosten. SMS gekregen wanneer de auto weer opgehaald kon worden.

Goed werk afgeleverd

Zeer vriendelijke goede indruk

Auto gekocht. Prima deal kunnen sluiten. Doen wat ze zeggen!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke mensen die je goed helpen en doen wat ze beloven!

Hele fijne mensen. Goede combinatie naar de klant toe en alles gaat in goed overleg. Echt een aanrader om uw auto te brengen!

Geweldig!

Mijn accu was stuk. Auto werd opgehaald en thuis gebracht.

Zeer vakkundig

Communicatie, accuraat en vakkundig

Zeer goede ervaring.

Topservice, keurig overleggen en meedenken met de klant om kosten te besparen.

Een perfect bedrijf.

Bij een plotselinge storing, vlak voor een weekend, ben ik uitstekend geholpen. De medewerkers van deze garage zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Bovendien hebben zij kennis van zaken en hadden ze snel de juiste diagnose gesteld. Met de leenauto konden wij het weekend in... Geweldig zo'n bedrijf in Harlingen!!!!

top

goed geregeld

Snel, eerlijk en betrouwbaar

Snel geholpen, vlotte en eerlijke communicatie. Prijs was oké.

Het persoonlijk contact

Zeer tevreden Altijd bereid voor een oplossing

• Prijs/Kwaliteit

Correcte en vriendelijke omgang, goede diagnose en oplossing van problemen. Duidelijke uitleg en calculatie van de kosten.

vriendelijke en uitstekende service

Prettig contact en bij plotselinge situaties direct hulpbereid.

Snel en meedenkend

- Prettig en vriendelijk contact met iedereen die ik tot nu toe heb ontmoet. - Ik zie verder dat ze intern hun processen goed op orde hebben: bevestgingsmail na afspraak, een sms’je als ze klaar zijn, een online factuur na betaling. Iedereen die ik spreek kan snel opzoeken wat er aan de hand was. Dat geeft vertrouwen, voelt professioneel. - Ik ben vrij snel geholpen, ook fijn. - Kwaliteit: auto rijdt prima. Als ‘leek’ kan ik hier niet meer van beoordelen :)

Heel goed bevallen.

Ik ben super tevreden ,top bedrijf .h

Auto voor de keuring ,alles kijken ze na ,en zeer vriendelijk ,ik ben zeer tevreden over deze garage .

Klantvriendelijk

Goede en vlotte service.

Supervriendelijk

Mijn auto is hier in goede handen, nette prijs en goede service.

Prima!!!

Goed contact en goed overleg

• Prijs/Kwaliteit

zeer goede en zekere(zekerheid) service en onderhoud.

Ontzettend betrouwbaar en goede service.Ook voor een noodgevalletje wordt je er tussendoor ,geholpen. klasse!

heerlijk

heerlijk dat er een aantal mannen zijn die voor mij klaar staan als het echt nodig is. Vriendelijkheid, eerlijk en aardig is veel waard. Ik hoop dat het kratje bier jullie heeft gesmaakt en er een leuk kerstfeest is geweest.

uitstekend

vriendelijke hulp en deskundig

Industrieweg 2 A

8861VH Harlingen

Over AutoFirst Wiltjer & Offenga

AutoFirst Wiltjer & Offenga neemt de zorgen rondom autoschade uit handen en doet deze snel vergeten. Uw auto is bij ons in goede handen en we kunnen u de zekerheid geven dat er gewerkt wordt met gekwalificeerde medewerkers en volgens de laatste reparatiemethodes. Naast schadeherstel kunt u bij ons terecht voor APK keuringen en onderhoud van uw auto.