Snelle service

Goede communicatie en zeer snelle service!

• Prijs/Kwaliteit

Goede en snelle service! Weer vertrouwd en blij de weg op.

Top! Elke keer opnieuw

Ik ben altijd bijzonder tevreden door de goeie service. Klant gericht, altijd goed, en heldere communicatie. Goed geprijsd, ik kom altijd weer terug

Gewoon goed en snel

Snelle actie voor puncture in band. Top service

Vriendelijke mensen maar duur

Voor alleen olie vervangen (+filter en een druk op de knop voor de reset) een rekening van dik €200.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer fijne en betrouwbare garage

Fijne garage met uitstekende service. Ze denken mee, bellen altijd even over de status en zijn uiterst vriendelijk. Ik zou ze iedereen aanraden.

Een erg goede ervaring

Je word goed behandeld. Serieus genomen.

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen Halverwege de week langs gereden omdat ik een geluid hoorde dat hoger/lager in toon werd reagerend op toerental. Check op het buitenterrein: diagnose zit in de airco, maar kun je mee doorrijden. Toch geen prettig gevoel bij. Zelf beetje doorgeduwd -> toch nakijken! Snel afspraak maandag al. Diagnose: waterpomp én Dynamo. Ondanks hoge koten, ben ik blij eigenwijs doorgezet te hebben op check en niet door gereden. Voor de goede orde: Dit is GEEN klacht!! Binnenkort APK en jaarcheck. Gewoon bij jullie.

Geweldige service

Altijd behulpzaam en meedenkend

Uitstekend gedaan

Probleem opgelost

Voortreffelijke service !

Afspraak is afspraak, begripvol overleg.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle en complete service.

Snelle reactie op vragen. Snelle en goede reparatie. Deskundig mbt oplossen problemen.

Snel en goed

Wij stonden op het punt om met onze.caravan weg tegaan ik reed de auto van de parkeerplaats om de caravan aan tekoppelen na dit te hebben gedaan wilden wij weg maar alles wat de auto deed was niet willen starten gebeld met wiltjer en binnen een uur waren wij opweg Top service van wiltjer en offinga

• Prijs/Kwaliteit

een fijne vertrouwde garage!

Vriendelijk, servicegericht, betrouwbaar vindingrijk, bereid om mee te denken. Kortom: ik ben blij met Wiltjer en Offenga!

Fantastisch!

Geweldige service.

Professioneel en klantvriendelijk

Heldere en transparante afspraken

Vriendelijke en duidelijke communicatie aan de balie en telefoon en fijn dat er wordt meegedacht om tot een oplossing te komen.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben snel en accuraat geholpen.

Snel en vakkundig

Ondanks dat ze het erg druk hadden, kon mijn autootje snel gekeurd worden. Ik kan deze garage van harte aanbevelen.

Professioneel!

Top.

Een goed gevoel

Het bellen voor de reparaties uitvoeren vind ik een hele goeie manier om misverstanden te voorkomen

Service en kwaliteit

Top auto bedrijf van alle markten thuis.

Betrokkenheid

De service die geboden wordt staat op basis van relatie, kennis en betrokkenheid. De belangrijkste skills die je als klant laat merken dat je gezien bent :)

Wij zijn zeer tevreden.

Bij het zoeken naar een andere auto geholpen en met het resultaat zeer tevreden. Ook bij de uitleg over de auto zijn ze betrokken.

Altijd goede service

Heel tevreden! Er wordt altijd meegedacht en alles gaat in goed overleg. Daardoor kom ik met vertrouwen terug voor zowel APK en als er problemen zijn.

Industrieweg 2 A

8861VH Harlingen

Over AutoFirst Wiltjer & Offenga

AutoFirst Wiltjer & Offenga neemt de zorgen rondom autoschade uit handen en doet deze snel vergeten. Uw auto is bij ons in goede handen en we kunnen u de zekerheid geven dat er gewerkt wordt met gekwalificeerde medewerkers en volgens de laatste reparatiemethodes. Naast schadeherstel kunt u bij ons terecht voor APK keuringen en onderhoud van uw auto.