Al jaren zeer goede ervaring met Wiltjer & Offenga. Zijn goed in de communicatie wat ze gaan doen en waarom en wat het gaat kosten en doen alles in volledige afstemming met jou. Ze proberen je altijd naar volledige tevredenheid te helpen.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd adequaat en transparant.

Heel fijn dat je van te voren te horen krijgt wat de verdachte kosten zijn.

Alles Top!

Goede zorg voor mijn oude auto!

• Prijs/Kwaliteit

Altijd goede service alles wordt snel en vakkundig aangepakt Erg blij mee

• Prijs/Kwaliteit

Altijd keurig, deskundig en snel geholpen. Al jarenlang “mijn” garage!

• Prijs/Kwaliteit

Fijne mensen, communiceren goed en leveren mooi werk!

Accuraat en snel !

Afspraken worden goed nagekomen !

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Vriendelijke mensen.

• Prijs/Kwaliteit

Ben zeer tevreden over Wiltjer & Offenga ook over de service.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer behulpzaam.. erg vriendelijk… Het is een drukke garage maar er wordt altijd voor een oplossing gezorgd.

top bedrijf

gewoon helemaal niks op aan te merken

Goed georganiseerd in overleg

Vriendelijk en volgens afspraak

Zeer deskundige monteurs

Denken mee in oplossingen. Bij eventuele dure reparaties, wordt eerst met de klant overlegt.

• Prijs/Kwaliteit

Erg professioneel, meedenkend en behulpzaam

Altijd goede service

Top service

Al jaren klant naar volle tevredenheid, recent een andere auto gekocht bij een garage in het oosten van het land , wiltjer en offenga heeft de auto gecontroleerd toen we een bonkend geluid hoorden in de vering , toen we de rekening vroegen zeiden ze dat het onder service viel. Dat noem ik nou top service. Grote klasse

• Prijs/Kwaliteit

Vlotte afhandeling van zaken!

Kreeg steeds melding dat ik koelpeil moest checken. Vrijdagochtend is bij onderzoek gebleken dat er een lek was. De nodige onderdelen zijn besteld maar waren pas laat in de middag binnen. Ik kon de auto maandagochtend rond 09.00 weer ophalen. Helemaal goed!

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

vriendelijk

Wij kochten nogal snel de auto waar we al vaker naar hadden gekeken. Binnen 24 uur reden we weg met een nieuwe APK. Achteraf wel een beetje snel, maar alle formaliteiten werden goed geregeld door Henk. Na enkele dagen ontdekten we nog een aantal onvolkomenheden. Lastig, want we wilden niet zeuren. Maar er werd en wordt vriendelijk op ons gereageerd. We werden en worden goed geholpen. Best een OK garage

• Prijs/Kwaliteit

Elke keer weer goede en deskundige service !

En altijd heel vriendelijk te woord gestaan.

• Prijs/Kwaliteit

Eerste keer, maar vriendelijk personeel.

Voor mij de eerste keer dat ik mijn auto bij Wiltjer & Offinga gebracht heb. Vriendelijk en meedenkend personeel. Keurig vooraf gebeld over de geschatte kosten.

• Prijs/Kwaliteit

Service zoals service bedoeld is!

Al 5 jaar rij ik er elke dag langs en tot op heden nooit nodig gehad. Tot er zich een raar geluid voortdeed vanuit de motorruimte waar ik al het vermoeden had dit is niet goed. Ondanks de drukke planning meegelopen, geluisterd en bevestigd. Auto was niet meer rijdbaar.. Ik begrijp dat ik de zoveelste in de rij ben die zijn auto nodig heeft maar toch zijn onze verwachtingen groots overtroffen. Team nogmaals hartelijk dank voor jullie service!!!

• Prijs/Kwaliteit

Snel en vakkundig geholpen met een accuut probleem zonder afspraak. Perfect.

• Prijs/Kwaliteit

Prima ontvangst, en goed geholpen!

Voor de eerste keer een reparatie laten uitvoeren bij Wiltjer en Offenga , ik ben hierover zeer tevreden, een goede comunicatie over de werkzaamheden!

• Prijs/Kwaliteit

Snel geholpen en denken met je mee.

Prima garage.

Industrieweg 2 A

8861VH Harlingen

Over AutoFirst Wiltjer & Offenga

AutoFirst Wiltjer & Offenga neemt de zorgen rondom autoschade uit handen en doet deze snel vergeten. Uw auto is bij ons in goede handen en we kunnen u de zekerheid geven dat er gewerkt wordt met gekwalificeerde medewerkers en volgens de laatste reparatiemethodes. Naast schadeherstel kunt u bij ons terecht voor APK keuringen en onderhoud van uw auto.