Laden reviews...
194 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig de vriendelijke service, duidelijke uitleg en betrouwbare afhandeling. Het team werkt snel en communiceert open over reparaties en kosten. Over het geheel genomen tonen de reviews een hoog niveau van vertrouwen en tevredenheid. Er is consistente aandacht voor klantgerichtheid en vakmanschap.
goedemorgen; Een zeer goede ervaring(al langere tijd) met deze garage.Zeer betrouwbaar en een super service,Ook bij een spoed reparatie,word wel een gaatje vrijgemaakt.Klasse!Vriendelijke bediening en er wordt tijd voor je als klant genomen. Ik vind dit garage bedrijf zeer goed en super.Klasse.
2 July 2026
Paul
midlum
Prima service, compliment waard.
1 July 2026
Zie bovenstaand
28 June 2026
Ale
Harlingen
Een paar weken geleden de trotse eigenares geworden van een mooie sportieve Audi A1. Kon al op korte termijn een proefrit maken. Daarnaast zeer goede inruilwaarde voor mijn oude auto. Deskundige personeel, die graag met je meedenken. Prijs/kwaliteit is zeer goed en je krijgt er veel voor terug.
26 June 2026
Jeltje
Midlum
Vlot geholpen, goed meedenken, vriendelijk personeel zowel voor als achter de schermen. Daarnaast een prima prijs voor het geleverde.
25 June 2026
Herman
Harlingen
Prima bedrijf, bereid je snel te helpen oplossingsgericht meedenkend met de klant.
23 June 2026
Eric
Gorinchem
Mijn auto gebracht voor reparatie en ben daarna thuis gebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was. Ik ben heel erg te spreken over deze service. Grandioos
20 June 2026
Jaap Hofman
Harlingen
Snelle en goede service !
18 June 2026
Pieter
Harlingen
Naar mijn mening eerlijke service en goed advies
N.v.t.
18 June 2026
S
Harlingen
Werken netjes en denken met de klant mee. Communicatie over en weer kan nog een stuk beter
16 June 2026
J
Sexbierum
Op een prettige manier geholpen om de problemen van de auto (niet willen starten) op te lossen.
13 June 2026
Andries
Harlingen
Geek problemem bij het kopen of verkopen van een auto. Een echte aanrader, erg vriendenlijk en behulpzaam team.
13 June 2026
Anna
Harlingen
Altijd goede info over de reparations, en kundig!
10 June 2026
Riemer
Harlingen
Op tijd geholpen en overleg over kosten.
9 June 2026
Douwe Visser
Harlingen
Ik had getankt en na de tankbeurt startte mijn auto niet. Startmotor. Gelukkig gebeurde het vlak bij jullie garage ( mijn garage) jullie haalden mijn auto op en repareerden hem. Een uurtje later was het klaar. Fijn.
8 June 2026
Marjan Overdijk
Harlingen
De mannen van Offenga & Wiltjer doen hun uiterste best om voor een zo goed mogelijke prijs met originele onderdelen je auto weer optimaal de weg op te krijgen. In ons geval na dikke pech. Nu weer wat vertrouwen krijgen in onze auto.
7 June 2026
peter
heel tevreden
7 June 2026
G.
Harlingen
Er wordt rekening gehouden met mijn tijd.
6 June 2026
Marijke Elbersen
Harlingen
Heel fijne garage. Ze hebben veel tijd voor je.
30 May 2026
Okay
24 May 2026
Hendrik
Harlingen
AutoFirst Wiltjer & Offenga neemt de zorgen rondom autoschade uit handen en doet deze snel vergeten. Uw auto is bij ons in goede handen en we kunnen u de zekerheid geven dat er gewerkt wordt met gekwalificeerde medewerkers en volgens de laatste reparatiemethodes.
Naast schadeherstel kunt u bij ons terecht voor APK keuringen en onderhoud van uw auto.
Industrieweg 2 A
8861VH Harlingen