Apk en kleine beurt. Prima service.
Prima, netjes en eerlijk geholpen.
Uitstekend advies, uitmuntende service en meer dan redelijk geprijsd.
Goede service. Efficiënte reparatie. Redelijke prijs.
Ben vriendelijk geholpen en kreeg bij het wachten een kopje koffie. De auto moest ik achter laten, en een werknemer bracht me naar huis. TOP!
Voor keuring of reparaties ga ik altijd naar deze garage. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Ik kon meteen terecht en werd vriendelijk geholpen
Al vele jaren en nu ook weer uitstekend geholpen vooraf prijsopgave en ze doen wat is afgesproken deskundige en vriendelijke monteurs
De monteurs zijn ervaren, ze regelen alles, en makken alles voor een goede prijs. Ik kom hier al een tijdje
Prettig dat ik snel terecht kon. Goede service.
Goede communicatie, auto rijdt weer lekker!
Ik kon snel terecht en ben zeer tevreden!
All good.
Prima ontvangen voor apk en servicebeurt. Prijsopgave ontvangen en volgens opgave asbest uitgevoerd.
Vriendelijk
Uitstekende service, wederom weer zeer tevreden. Werd uitstekend geïnformeerd over de voortgang van de APK en wat daaruit kwam. Kreeg opties voorgelegd die goed werden uitgelegd. Fijn om zo regie te kunnen houden. Nooit de ervaring gehad dat er na een reparatie iets anders mis was of ineens heel veel 'gevonden werd' (bij andere garages wel eens gehad). Dus zeer betrouwbaar!
Denken goed mee en zijn heel flexibel. en goede prijs kwaliteit verhouding.
Super snel geholpen voor een nette prijs en nog opgehaald ook, top zaak met hele fijne mensen. Ik raad deze garage aan al mijn vrienden aan.
Kon snel terecht en ben goed geholpen, vriendelijke mensen die weten wat ze doen.
De mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Je wordt snel en goed geholpen. In communicatie helder en geen verassingen achteraf. Last but not least, erg nette prijzen. Kortom ik blijf hier terug komen.
Na onderhoud en distributie snaar vervangen was er een probleempje opgetreden, nadat ik er mee naar huis ging. Heb ze gebeld en ze vroegen als ik nog in de buurt was om er na te kijken wat het probleem is. Ik heb afgesproken dat ik dinsdag langs zou komen. Heb de auto daar gelaten en ze hebben het probleem gevonden waardoor het kwam dat de motor uit viel nadat ik de koppeling in trapte. En het is netjes opgelost. En alles werkt weer BEDANKT Dennis en ook de monteurs. TOP
Terug koppeling is goed
Prima ervaring. Aantal kleine problemen verholpen en goed advies
verkeerde reparatie verricht, veel geld betaald en zeer slecht te woord gestaan
Na email contact hebben wij er alles aangedaan om de ziens wijze te kunnen doen veranderen. Helaas is dit niet gelukt en vinden we het vervelend dat het ons niet gelukt is. Uiteraard doen wij altijd ons best om iedereen te vrede te stellen. Klant dacht ook dat we negatieve reviews niet zouden plaatsen. Aangegeven dat wij zo'n bedrijf niet zijn alleen wel eerst samen met klant vertellen willen weten waar het om gaat en wie het is om zo niet klanten bijv hier uiteraard buiten kunnen laten. De review is dus geplaats zoals u ziet en wij betreuren het zeer dat we u niet op andere gedachte hebben kunnen brengen wellicht dat we dit ooit kunnen doen veranderen. Wij hebben namelijk geen verkeerde repartie uitgevoerd alleen is u auto na 3 maanden wederom kapot gegaan en betrof dit een totaal ander onderdeel wat vervelend uiteraard is voor u.
Amperestraat 36 1
1221GJ Hilversum