Snelle en goede service

Als vaste klant afspraak gemaakt voor een klein mankement. Dit was snel verholpen. Hiervoor werden geen kosten in rekening gebracht!

Top en snel geholpen

Nieuwe schijremmen en blokken via winparts besteld en deze laten monteren. Snel en vakkundig voor een goed bedrag. Helemaal top !

gewoon goed

Gewoon goed zoals het moet

• Prijs/Kwaliteit

Goede service voor een goede prijs

Apk en kleine beurt. Prima service.

• Prijs/Kwaliteit

Prima, netjes en eerlijk geholpen

Prima, netjes en eerlijk geholpen.

Top garage!

Uitstekend advies, uitmuntende service en meer dan redelijk geprijsd.

Goede Gok

Goede service. Efficiënte reparatie. Redelijke prijs.

• Prijs/Kwaliteit

Ben vriendelijk geholpen en kreeg bij het wachten een kopje koffie. De auto moest ik achter laten, en een werknemer bracht me naar huis. TOP!

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig en altijd snel geholpen

Voor keuring of reparaties ga ik altijd naar deze garage. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Super geholpen

Ik kon meteen terecht en werd vriendelijk geholpen

Betrouwbaar auto bedrijf

Al vele jaren en nu ook weer uitstekend geholpen vooraf prijsopgave en ze doen wat is afgesproken deskundige en vriendelijke monteurs

Vriendelijke, goeden service

De monteurs zijn ervaren, ze regelen alles, en makken alles voor een goede prijs. Ik kom hier al een tijdje

Prima, zoals altijd

Prettig dat ik snel terecht kon. Goede service.

Prima!

Goede communicatie, auto rijdt weer lekker!

Superservice!

Ik kon snel terecht en ben zeer tevreden!

ok

All good.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service en goede afspraken

Prima ontvangen voor apk en servicebeurt. Prijsopgave ontvangen en volgens opgave asbest uitgevoerd.

Snel

Vriendelijk

Snel en betrouwbaar

Uitstekende service, wederom weer zeer tevreden. Werd uitstekend geïnformeerd over de voortgang van de APK en wat daaruit kwam. Kreeg opties voorgelegd die goed werden uitgelegd. Fijn om zo regie te kunnen houden. Nooit de ervaring gehad dat er na een reparatie iets anders mis was of ineens heel veel 'gevonden werd' (bij andere garages wel eens gehad). Dus zeer betrouwbaar!

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteit.

• Prijs/Kwaliteit

heel blij met deze garage

Denken goed mee en zijn heel flexibel. en goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en accuraat

Super snel geholpen voor een nette prijs en nog opgehaald ook, top zaak met hele fijne mensen. Ik raad deze garage aan al mijn vrienden aan.

Snel en kundig geholpen.

Kon snel terecht en ben goed geholpen, vriendelijke mensen die weten wat ze doen.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle service en erg klantvriendelijk

De mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Je wordt snel en goed geholpen. In communicatie helder en geen verassingen achteraf. Last but not least, erg nette prijzen. Kortom ik blijf hier terug komen.

Top bedrijf

Na onderhoud en distributie snaar vervangen was er een probleempje opgetreden, nadat ik er mee naar huis ging. Heb ze gebeld en ze vroegen als ik nog in de buurt was om er na te kijken wat het probleem is. Ik heb afgesproken dat ik dinsdag langs zou komen. Heb de auto daar gelaten en ze hebben het probleem gevonden waardoor het kwam dat de motor uit viel nadat ik de koppeling in trapte. En het is netjes opgelost. En alles werkt weer BEDANKT Dennis en ook de monteurs. TOP

Amperestraat 36 1

1221GJ Hilversum