Altijd prettig hoe deze mensen met je omgaan, geven een eerlijk advies en passende prijs
Goede en snelle service
Goede prijs kwaliteit verhouding, prettige mensen goede service
Super vriendelijk en duidelijk
Twee dagen voor mijn vakantie ging mijn auto stuk en ondanks de drukte hebben ze er alles aan gedaan om me snel te helpen. Binnen een dag kon ik mijn auto weer ophalen. De mensen daar zijn super vriendelijk en service gericht. Prijs kwaliteit verhouding is voor mijn gevoel ook goed, vertrouw deze mensen volledig!
Vriendelijk personeel en goede service.
Eerlijke kundige garage
APK met onderhoud, goede service, lage kosten.
Wij beschadigden bij vertrek met de auto naar Zuid Frankrijk een band. Eurocar heeft ons meteen geholpen. Twee nieuwe banden en we konden een uur later weer rijden. Wat een lieve mensen!
Mijn auto voor een grote beurt en apk snel en goed uitgevoerd.
Goede service, deskundig advies, klantvriendelijk
Gisteren ben ik langsgegaan bij Eurocar Het Gooi voor een APK-keuring die verlopen was , maar bleek dat mijn auto ook een grote beurt en nieuwe banden nodig had. Alles werd meteen geregeld! Super vriendelijk personeel en zeer vakkundig. En dat ook nog eens tegen een hele eerlijke prijs Echt top service!
Dit is al jaren mijn vaste adres voor reparaties en onderhoud. Telkens een goede ervaring gehad, en altijd voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!
Net werk
Verschrikkelijke service. Lage kwalificatie van medewerkers. Specialist kan fabricagedatum van banden niet lezen. Weet niet hoe hij de mate van slijtage moet bepalen. De prijs is niet realistisch. 718 euro voor vervanging van banden en reparatieset van trommelremmen achter is niet voldoende. Ik ben niet door de APK gekomen maar heb wel 40 euro betaald voor de keuring. Om door de APK te komen moest ik de reparaties afmaken. Er werd mij verteld dat als ik niet binnen twee weken terug zou komen ik weer 40 in rekening zou worden gebracht, ook al was alles geboekt voor de komende 3 weken. Ze joegen me op en wilden dat ik ter plekke een beslissing nam. Het was een totale misleiding. Ik zal hier nooit meer komen.
goedemiddag, jammer dat u het als slecht heeft ervaren ! als u de auto niet laat maken is het normaal dat u 39,95 moet betalen aangezien de apk meester 45 minuten met u auto is bezig geweest en is het standaard dat hij binnen twee weken gemaakt moet worden , echter als wij vol zitten en pas na drie weken tijd hebben hadden we hier vast niet moeilijk over gedaan. mvg Eurocar 't gooi
aardige mensen. goede uitleg.
Goede communicatie en dienstverlening
Vriendelijk, klantgericht, hulpvaardig, vakbekwaam en ook nog gezellige mensen met humor !
Sinds een paar jaar is dit mijn vaste garage en zeer tevreden. Aardige mensen, goede service, ze denken mee, vakkundig, eerlijk en betrouwbaar. Geen onnodige reparaties of achterlijke prijzen, gewoon zoals het hoort. Hier kan je met een gerust hart heen.
Prima!
I booked a timeslot at 08:00 and when I arrived, I was the second car. I was waiting for a call back almost the whole day. When I called at 15:30, the process hadn't begun yet. Eventually, I picked up my car after 16:15. I didn't spot any of the cars from the morning around. It was only mine, which was left behind. On top of this, the price was up by 20%.
Een lekke band wat een pech, Maar 1 telefoontje en het was meteen klaarstaan 2 uurtjes later kon ik weer aan het werk. Super service. Goede monteurs! Wat wil je nog meer
Met een bakje koffie wachten op een APKtje moest enkel twee nieuwe voorbanden op werd snel geregeld. Top bedrijf
Amperestraat 36 1
1221GJ Hilversum