Het is een betrouwbare auto garage

Je wordt altijd goed en snel geholpen.

Klasse

Klant gericht goede service en verstand van autos

Top service

Uitstekende ervaring.

Alles loopt goed

Goede en sneller service

Mijn schoonmoeder en vriendin komen hier al jaren.... nu zelf twee keer een geintje met mijn auto gehad en ik ben zeer goed geholpen. Afgelopen Donderdag hield mijn accu ermee op... er werd meteen nieuwe besteld en 1,5 uur later kon deze al ingebouwd worden. Tevens hebben ze uit hun zelf meteen mijn datum en tijd meteen weer goed te zetten

topbedrijf

Snelle en goede service. Ervaren en vriendelijke monteurs

• Prijs/Kwaliteit

Ik wordt altijd heel fijn geholpen door de monteurs als ik kom met mijn auto.

Fantastisch

Fantastisch snel geholpen,goeie service leenauto mee telefonisch op de hoogte gehouden top service

Alle vragen keurig opgelost

Fijn bedrijf dat meedenkt

Zoals altijd prima service

Snel een afspraak kunnen plannen, netjes uitgevoerd. Duidelijk beeld vooraf van de kosten.

Snelle en goede service!

Mijn dynamo was stuk, binnen een dag geholpen en nog een leenauto kunnen genieten. Top!

Top garage goede service

Zeer vriendelijk personeel kan daar altihd terecht ook voor minder grote dingen Goede prijs prima kwaliteit kan iedereen deze garage aanbevelen!

Altijd goed

Medewerkers zijn vriendelijk, attent, deskundig en werken snel.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Fijne garage!

Eerlijk en deskundig advies. Ze staan voor je klaar met raad en daad en de ontvangst is gezellig met een goede bak koffie.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zeer goede service

Mijn auto stond met een distributieriem probleem bij een andere garage. Bij Auto first bakker en opmeer hebben ze mijn auto naar de eigen garage gesleept, duidelijk uitgelegd en met voorbeelden laten zien wat het probleem was. Met 2 dagen kon ik mijn auto ophalen, en tussendoor ook nog telefonischcontact gehad met het kosten plaatje en ook uitleg hoe ze daarop kwamen. Kortom, hele goeie service en een echte aanrader.

Topbedrijf!!

Snelle en adequate service.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben super goed en snel geholpen.

Ik kwam voor twee nieuwe voorbanden vlak voor de kerstvakantie, Wouter gaf aan we zijn twee weken dicht maar gaf aan ik regel het nog wel even snel topservice.

• Prijs/Kwaliteit

Super service niks is te gek

Service is uitstekend

Uitstekende service en prima gasten

• Prijs/Kwaliteit

Is de eerste keer bij Auto first bakker en opmeer

Prettige ervaring, duidelijk over wat er moet gebeuren en ook erna duidelijk wat er stuk was en wat er allemaal is vervangen, kortom eerlijk verhaal

top

top service

Hele fijne garage

Behulpzame garage als je problemen hebt maar ook heel erg fijn als de auto een onderhoudsbeurt en keuring nodig heeft.

• Prijs/Kwaliteit

Een auto heeft géén geheimen voor de monteurs van Bakker en Opmeer, stuk voor stuk topjongens!

Zelf ben ik al een paar jaar klant bij Bakker en Opmeer, bekende gezichten, geven je graag advies, nemen altijd even de tijd! Een keer vrijdag namiddag lekke band, dan denk je dat wordt wat zo voor het weekend, nee hoor, rij maar binnen. Nieuwe band was niet nodig, we maken hem even, super! Kosten? service van de zaak mijnheer. Dat bedoel ik!

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijke vakbekwame werknemers !

Ik word altijd goed geholpen. Werk dat ze leveren is altijd goed dus de kennis is ook aanwezig. Kortom zeer vakbekwame werknemers

Sluispolderweg 4 B

1505 HK Zaandam