Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen laten regelmatig vriendelijk personeel en betrouwbare service zien. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Het team komt professioneel en klantgericht over, met aandacht voor wat belangrijk is. Enige aandachtpunten over planning zijn er, maar over het algemeen blijft de dienst positief.
We komen hier al jaren. Reparaties en APK. Vlot en kundig en altijd bereid te helpen. Zeer klantvriendelijk. Zeer tevreden.
3 July 2026
Ina
25 June 2026
Annie
raalte
Mijn ervaring is, dat de medewerkers vriendelijk zijn en altijd behulpzaam.
21 June 2026
Jannie
Ok
8 May 2026
Pranas Cikotas
Pailiai
zeer tevreden, altijd leuke contacten
7 May 2026
Betrokken personeel
22 January 2026
Irene
Raalte
De medewerkers zoeken goed uit wat de wensen zijn wat we verwachten en wat we echt belangrijk vinden. Zijn mens gericht!
17 January 2026
RH
Raalte
Zéer goede service Ik ben niet zo mobiel Auto thuis opgehaald en teruggebracht
15 January 2026
Gisbert
Raalte
Een aantal dingen laten nakijken. Vriendelijk personeel, snelle inplanning, dikke plus. Probleem deels opgelost en enkele dingen te veel vervangen. Daar een goede compensatie voor gekregen. Heel netjes alles afgehandeld. Top. Verbeterpunten: Goede communicatie, van tevoren goed inlichten wat te verwachten.
9 November 2025
Leon
Prima garagebedrijf
25 October 2025
Jos
Raalte
Auto op maandagavond gebracht voor grote beurt en apk op de dinsdag er na, en na precies acht dagen de auto pas terug met een gepeperde rekening er achter aan. Afspraken die niet worden nagekomen zoals "kom een leenauto brengen (vrijdag), geef maar even je adres en vervolgens niks meer laten horen en toen die dinsdag er op (13.15 uur) zelf maar besloten om voor de derde keer langs te gaan toen bleek die eindelijk klaar voor apk afmelding en kon die na half vijf opgehaald worden.
22 October 2025
Martin
Raalte
Zeer vriendelijk en betrouwbaar garage bedrijf.
16 October 2025
Johan
Raalte
Zeer goede service en vriendelijk personeel
8 October 2025
Keshia
Raalte
Contacten waren prima, goede service en mensen denken erg goed mee!
2 October 2025
Anne Marsman
Ommen
Altijd bereid om even wat voor je te doen. Top service en vriendelijk personeel.
30 August 2025
Rudy
Raalte
Onlangs een nette Volkswagen T6 gekocht bij “De Roef” Raate. De bus had weinig km’s en zag er keurig uit. Ik ben vriendelijk en netjes geholpen. De auto is afgeleverd met een nieuwe APK, een grote beurt en mobiliteitsgarantie. Wat opviel, is dat er tijdens de beurt niet op kosten is bezuinigd, alles wat nodig was, is aangepakt. Kortom: een betrouwbare garage met oog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader!
6 August 2025
Nicole
Enschede
Kwam altijd op ongustige tijden voor kleine klusjes Dit vanwege mijn technisch onvermogen. Nooit moeilijkheden gehad
24 July 2025
G. van Veelen
Raalte
Na een lange zoektocht heb ik uiteindelijk een prachtige VW Transporter bij De Roef gekocht. Dergelijke auto's hebben vaak hoge kilometerstanden en zijn veelal behoorlijk doorleefd. Bij De Roef heb ik echter een prachtige Transporter gevonden met lage kilometerstand. Uitbouw van CNG en herkeuren is allemaal netjes geregeld en de auto is keurig afgeleverd. Dit allemaal bij een zeer prettig bedrijf en bij goed contact met bedrijfsleider Harm Nieuwlaar. Jammer dat Raalte voor mij een eind rijden is :) maar voor de aanschaf van deze auto had ik het er meer dan graag voor over.
16 July 2025
Derk Jan
Amstelveen
Ik huur al jaren met veel plezier mijn auto bij Autobedrijf Schuurhuis. De medewerkers zijn altijd vriendelijk, meedenkend en zorgen voor een warm welkom — de drempel is echt laag om even binnen te lopen. De auto's zijn betrouwbaar, betaalbaar en rijden heerlijk. Het voelt vertrouwd, en dat is precies waarom ik telkens weer terugkom. Een fijn adres waar ik met een goed gevoel de weg op ga!
26 June 2025
V. Peters
Ommen
Afspraken worden verplaatst, afspraken duren langer omdat men dingen vergeet vooraf. Ook als vooraf afspraken maak over de werkzaamheden, worden deze niet gedaan. Ben zelf nu aan het rondkijken voor een andere garage voor service en onderhoud van mijn bestelbus.
19 June 2025
Evert-Jan
Raalte
Alles goed en snel geregeld.
N.v.t.
24 May 2025
Frank
Raalte
Altijd goede service, zijn transparant, zijn gewoon bijzonder goed !!
18 May 2025
Ron
Raalte
Snel geholpen en zeer vriendelijk personeel!
N.v.t.
15 May 2025
Nellie
Raalte
Snelle en eerlijke service. Goede communicatie en reparatie! Tevreden klant!
9 May 2025
Ina