Al jaren een geweldige, serieuze, betaalbare garage, waar service op 1 staat!

Al jaren ons adres voor onderhoud, keuring en aankoop van onze auto's! Complimenten aan de directie en de rest van het team!

Topservice zoals je maar zelden ziet!!

Autoservice Molenvliet biedt service zoals je nog maar zelden ziet. Kwaliteit, klantvriendelijk, vertrouwen, uniek!!

Super garage!

Ik kom al jaren bij deze garage en de service is echt ontzettend fijn. Alles wordt altijd goed geregeld en het personeel is altijd vriendelijk en enthousiast. Daardoor kan ik elke keer weer met een veilig gevoel de weg op. Ook het onderhoud van mijn auto laat ik hier al jaren doen en dat zal ik zeker blijven doen. Inmiddels ga ik hier zelfs een auto kopen en ook daarin merk je weer hoeveel enthousiasme en moeite ze erin steken. Echt een garage waar je op kunt vertrouwen!

Altijd TOP niks op aan te merken

Ik kom hier al jaren, en altijd een fijne ervaring! Eerlijke en betrouwbare service.

Geweldige service en vriendelijk personeel

Goede garage

Professioneel

Ik word al jaren altijd goed geholpen, geen andere garage voor mij!!

Prettige garage

Had kleine reparatie aan auto. Kon er op wachten.

Super garage met super service dankzij een super team.

Fijne garage

Vriendelijk en netjes geholpen

Super ervaring

Snelle service super vriendelijk

Top sevice

Vriendelijk personeel en super snel geholpen. Wij raden jullie iedereen aan.

Goeie service gehad

Gebeld en Even tussen door uitlezen en gerepareerd klasse hoor

Uitstekende service!!

Altijd klantvriendelijk, geen gedoe, echt vakmensen dus vakgarage!

Fijn eerlijk bedrijf.

Familie bedrijf, met vol vertrouwen geef ik mijn auto hier in onderhoud.

Prima voor elkaar!!!!

Ik heb een prima ervaring met deze firma. Goede voorlichting wat er aan de hand was en een zeer betrouwbare oplossing!! Zeer goede sfeer onder het personeel en een goede prijs, voor de reparatie!! Ik beveel hun gerust aan!!! C.A.B.

Zeer prettig contact. Flexibel. Duidelijke informatie. Aanrader. Eens Autoservice- Altijd Autoservice. Inmiddels 3 auto's in onderhoud.

Perfect en zeer professioneel

Professioneel, goud eerlijk en zijn er eventueel extra kosten dan wordt je altijd van te voren ingelicht. Zeer goede service en vakbewamen mensen. Weet waar je aan toe bent zonder dat er wat opgedrongen wordt.

betrouwbaar

We hebben een fijne auto met hulp van de autohandelaar.

Is goed

Gewoon goed

Top service

Op crisis moment met de auto stonden ze voor me klaar. Heel fijn!!

niets is teveel

alles is tegen goede tarieven

prima service ,altijd vriedelijk

Altijd het zelfde vriendelijk en professioneel

uitstekend

Een van de beste,,

Molenvliet 83

3335 LH Zwijndrecht

Over Autoservice Molenvliet B.V.

Autoservice Molenvliet, Het grootste universele garagebedrijf in de regio Drechtsteden. Bij Autoservice Molenvliet kunt u terecht voor bijna alle merken en modellen personenauto's en bestelwagens. Diensten: Onderhoud en reparatie van personen- en lichte bedrijfswagens, Banden en velgen, Airco service, Banden wissel, Trekhaak montage, Uitlijnen, APK , Autoruitschade en Verhuur van personen- en bedrijfsauto's