schitterende service en prettig personeel

Na mijn ongeluk kwam garage Smulders direct te hulp. Ze hebben de auto meegenomen naar de garage, ze hebben de expert te woord gestaan etc. Daarna ons goed geholpen met een nieuwe auto met een snelle, goede service en perfect voorkomen van diverse medewerkers. In een woord schitterend bedrijf waarbij je echt het gvoel hebt dat ze voor mij als klant het beste willen. Ik blijf hier terug komen dus !

• Prijs/Kwaliteit

Top bedrijf met fijne eerlijke mensen die altijd voor je klaar staan

Nemen altijd tijd voor je, doen niet moeilijk en helpen altijd waar ze kunnen. Kortom, hier moet je zijn voor een nieuwe auto of onderhoud aan een auto. Super!

• Prijs/Kwaliteit

Heel erg klant vriendelijk voor iedereen

Goede monteurs vlug helpen Goede service.

betrouwbaar

geen onzin verhaal en altijd duidelijk

Altijd goede service - ook voor een klein probleem, zonder afspraak

Altijd goede service - ook voor een klein probleem, zonder afspraak

• Prijs/Kwaliteit

Prima bedrijf met goed personeel

Kom er al een aantal jaren .

Super Service

Staan altijd klaar voor je . En je weet je betaald nooit te veel

• Prijs/Kwaliteit

Word altijd goed geholpen bij Corne Smulders, ook als ik maar twijfel over iets staat hij altijd voor mij klaar. Een betere kun je niet treffen

Prima service vakman deskundig

Meedenkend!

Goede en betrouwbare garage

Staan altijd voor je klaar, als is het iets simpels als een lampje vervangen. Zijn deskundig en klantvriendelijk.

Pas nieuwe auto gekocht

Pas weer een peugot 208 gekocht bij smulders .omdat het gewoon een super bedrijf is met vriendelijke mefewerkers en een heel goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service en vakkundig personeel.\r\nTop bedrijf 👍👍👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen , goede service , leuk bedrijfje .
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed bedrijf met veel kennis voordelig in zijn prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, vriendelijk en betouwbaar bedrijf.\r\nStaan klaar waneer je ze nodig hebt.\r\nKennis, vakmanschap en betaalbare service.\r\nRuime openingstijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een goed en vriendelijk bedrijf
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Belsebaan 15