Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen de garage consequent voor vriendelijke en betrouwbare service en duidelijke communicatie. Klanten noemen eerlijke prijzen, transparante antwoorden en betrouwbare ondersteuning bij zowel regulier onderhoud als onverwachte reparaties. De algehele ervaring wordt beschreven als betrouwbaar, professioneel en klantgericht. De feedback benadrukt gemakkelijke afspraken en de bereidheid om te helpen.
Afspraken worden goed nagekomen en bij onvoorziene kosten wordt er altijd vooraf contact opgenomen. Werkzaamheden worden correct uitgevoerd en meestal is de auto 's avonds al weer klaar.
19 June 2026
André
Alphen
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, Goede service, vriendelijk personeel,met calamiteiten weten ze altijd wel een oplossing te vinden.
16 June 2026
F van abkoude
Alphen
Auto bedrijf Smulders is een top bedrijf. Waar ze ook voor jou klaar staan als je een probleem hebt. Snelle service.
14 June 2026
Alphen
Goede service van aardige mensen ook belangrijk natuurlijk
12 June 2026
Frans Meulbroek
Boxtel
Afgelopen woensdagochtend auto gebracht voor schade expertise. Nadat de expert schade had vastgesteld werden de beschadigde onderdelen verwijderd. Achterbumper naar spuiter en achterlicht besteld. Donderdagavond 19.30 kon ik de auto gerepareerd en al weer ophalen. Top prestatie en service. Hoef je in de randstad niet om te komen.
30 May 2026
Jan Van Blitterswijk
Den Haag
....
18 May 2026
Debbie Jansen
Alphen
Zie hierboven niets aan toe te voegen
16 May 2026
F.A. Moorman van Kappen-Bosma
Alphen
Persoonlijk heb ik meegemaakt dat er een probleem met de verlichting van onze Nissan Juke was. Om dat probleem op te lossen moest de halve voorkant van onze auto gedemonteerd worden . Ik vreesde het kostenplaatje toen. Het kostte ons hè- le-maal niets ! Dit omdat de vorige eigenaar zelf iets had veranderd aan het systeem. Autobedrijf Smulders had dat gewoon kunnen verzwijgen maar deed dat niet. KLASSE !
11 May 2026
Piet
Alphen
Een eerlijke en betrouwbare garage.
9 May 2026
Peter
Oisterwijk
Eerste keer bij Smulders op aanraden van uemand keurig geholpen voelt vertrouwd garage zonder opsmuk
6 May 2026
Tilburg
Ondanks dat ik al vele jaren niet meer in Alphen woon ben ik altijd met mijn auto bij Garage Smulders gebleven. Wordt altijd netjes geholpen, altijd een leenauto beschikbaar en ten opzichte van 'de stad' nog redelijke prijzen
6 May 2026
Martijn
Tilburg
Hele lieve mensen die je ook een auto gunnen, geduldig zijn, alles uitleggen, kortom fijne ervaring gehad.
30 April 2026
Marja
Almere
Hele goede service met vervangend vervoer en daarna de zoektocht naar een betaalbare auto. Zeer goed geholpen.
21 April 2026
Pat
Tilburg
Leuke nette garage, kundig, goede adviezen, nette prijzen en fijne monteurs.
17 April 2026
L van de Camp
Tilburg
Al 10 jaar laat ik mijn Audi en BMW hier deskundig onderhouden tot volle tevredenheid.
17 April 2026
Jan
Alphen
Zeer vriendelijk staan altijd voor je klaar
16 April 2026
Ton
Baarle-Nassau
De werknemers zijn altijd bereid om te helpen en mee te denken. Ze zijn vakkundig en vriendelijk.
14 April 2026
E
Alphen
APK keuring mooi op tijd in kunnen plannen. Vlotte afhandeling, heldere en vriendelijke communicatie.
14 April 2026
C
Goirle
Klantvriendelijk en goede service.
10 April 2026
Eilander
Tilburg
Ik kan er altijd terecht met een probleem met de auto en heb zelfs een auto gekocht zonder proefrit zo betrouwbaar!
9 April 2026
Carin
Uitstekende service
9 April 2026
Cjj
Damen
Gewone vriendelijke vakkundig hard werkende mensen . Met normale betaalbare prijzen. Ik ben er goed tevreden over.
13 March 2026
Harrie
APK en service
21 January 2026
Eelco
Alphen
Staan altijd meteen voor je klaar supervriendelijk supergoede service. Voor een eerlijke prijs.
21 January 2026
John Hendriks
Alphen
wij zijn al jaren tevreden klant, hebben net onze derde auto hier gekocht super blij mee.
18 January 2026
k