Super bedrijf en vakbekwame medewerkers

Goed bedrij, denken mee en vooral professionele inbouw audioi nstallatie door Maarten

Niet enthousiast.

Wegklapbare trekhaak laten plaatsen. Bij het wegbrengen van de auto vind ik het personeel niet bepaald vriendelijk en ook bij het ophalen niet. Volgens mij kost het een kleine moeite om in ieder geval gedag te zeggen. Daarnaast praten de medewerkers over je inplaats van met je! Ook werd er bij het ophalen van de auto niet gevraagd of ik uitleg wilde over de bediening van de wegklapbare trekhaak. Nee helaas kom ik hier net weer.

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd

Had om 13.00 uur een afspraak gemaakt. Bleek een uitdaging door een 2-tal spoedklussen. In overleg is dit prima opgelost. Tevens wat aanvullend advies ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar.

goed, goedkoop en snel

Mooi bedrijf, vriendelijke mensen

De vriendelijkheid viel vooral op. Goed geholpen en goede service.

Prima bedrijf

Goede service ,vakkundig en vriendelijk personeel.Mijn zoon komt er met zijn auto en ik met die van mij, allebei zijn we tevreden klanten .

Behulpzaam, meedenekend en vriendelijk

Onze auto maakte lawaai door een vastgelopen wiellager en defecte aircopomp. Bij Dregema kan ik binnen een week terecht, waarbij andere garages wachtlijsten hebben van minimaal 6 weken! Wiellager is vakkundig en snel verholpen. Aircopomp bleek een dure aangelegenheid, hierover is snel contact gelegd door Dregema om te kijken naar een andere oplossing ipv dure nieuwe pomp en onderdelen i.v.m. de hoge kosten. Kortom vriendelijk, behulpzaam personeel die met de klant meedenken en oplossingsgericht zijn! Een aan te bevelen garage voor onderhoud voor Emmen en Omstreken!

Zeer positief

Er werd uitgebreid gekeken naar de klachten van de auto, serieus geluisterd, vakkundig gemaakt, kennis van zaken. Al vaak over gehoord, geprobeerd en word vaste klant.

Snel en deskundig

Snel en deskundig service verder erg klantvriendelijk

Gute Arbeit, nett und freundlich

Hat alles zu meiner vollsten Zufriedenheit geklappt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Bedienung
  • Sachverstand
  • Preis-Leistungsverhältnis

Top service

Vriendelijk en professioneel personeel in mooi bedrijf

Prima service en klantvriendelijk

Alleen maar zeer goede ervaringen. Zeer vriendelijk, deskundig en snelle service

Zeer positief!

Banden verwisseld, goede keuze gehad.

• Prijs/Kwaliteit

ik ben prettig en goed geholpen

Er is een achteruitrijcamera ingebouwd. Dat is prettig verlopen, van offerte tot het maken van een afspraak en het inbouwen.

Netjes

2wwwwweeeweeew

• Prijs/Kwaliteit

Prettige, persoonlijke en professionele medewerkers

Snelle, goede service

Goed en slecht tegelijk

In de winkel heel netjes geholpen moest een bandje laten vervangen lever mijn sleutels in en even later werd mijn auto opgehaald ik durf te wedden dat de jongen die hem haalde geen rijbewijs had omdat hij niet wist hoe hij de auto moest starten koppeling rem startknop wanneer hij de garage er mee uit kwam rijden was de motorkap niet vergrendeld en ging de betrokkene volgas over de parkeerplaats in mijn auto parkeert hem op een helling zet hem in neutraal zonder handrem stapt uit en deed de auto op slot die op dat moment al naar achteren rolde ik kom hier niet meer

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke goede en snelle service voor een nette prijs.

Na een olie beurt en nieuwe banden lijkt het of ik n nieuwe auto rijd. Door n canvas breuk in mijn oude band was er niet mee te rijden, bovendien gevaarlijk. Ondanks hun volle planning, wisten ze toch n plekje in te plannen. Grote dank

Goed!!

L.s., Er was even niet aan gedacht, om aan te geven, dat de sleutels, instructie en bijbehorende zaken van de trekhaak in de kofferbak waren gelegd. Dit werd bij thuiskomst ontdekt!

Klantvriendelijk

Goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Op korte termijn een afspraak kunnen krijgen. Keurig en voor een nette prijs afgehandeld. Zelf zonder kosten nog dingen gecheckt. Echt prettig.

Uitstekende ervaring

Werd vriendelijk te woord gestaan. Er werd meegedacht. Goede inschatting van mogelijke scenario's en daarbij behorende kosten.

Geweldige service

Vaste Trekhaak besteld met montage, deze leek niet leverbaar bij Brink. Kreeg daaropvolgend een aanbod om een afneembare trekhaak te kopen met een kleine meerprijs, super geregeld! De trekhaak is uitstekend gemonteerd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Immer wieder gern.

Schnellen Termin bekommen, Auto pünktlich abgegeben und schnell wurde gearbeitet. Alles ohne Probleme.

Vriendelijke en persoonlijke benadering

Heel goed

Nijbracht 110

7821CE Emmen

Over AutoFirst Dregema

Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.