Laden reviews...
72 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent vriendelijk en vakbekwaam personeel, met heldere uitleg over de kosten. Klanten waarderen snelle service, eerlijke prijsstelling en de bereidheid om mee te denken. De ervaringen schetsen een professionele en klantgerichte garage met betrouwbare werkzaamheden.
Ben vorige winter met mijn mankement naar de garage geweest en er zijn nieuwe rubbers gemonteerd maar helaas,daar lag het niet aan. Ben direkt teruggegaan maar moest een anderre keer terugkomen.Ben nu weer terug gegaan en krijg te horen het ligt aan de schokbrekers. Ja en? Heb wel mijn vorige reparatie voor dit euvel moeten betalen.
Beveelt niet aan
9 February 2026
meneerSnijders
Meijel
Oliedrukprobleem. Meteen actie. Leenauto meegekregen. Snelle diagnose en snelle oplossing op een vriendelijke manier. En betaalbaar. Ik was snel gerustgesteld.
6 February 2026
meneer harrie
Deurne
Na een telefoontje kon ik smiddags langskomen en hebben ze me direkt geholpen en het defect meteen vervangen
4 February 2026
van Heugtenmeneer/mevrouw
Leveroy
Keer op keer tevreden. Vakkundige vriendelijke vaklui.
3 February 2026
Theo
Deurne
Tot nu toe altijd vriendelijk meedenkend geholpen en reparaties/onderhoud vakkundig uitgevoerd. Ga zo door! Gr. Dave
29 January 2026
Dave den Tuinder
Geen poespas
Marcel
Milheeze
Garage Sijben denkt mee met mij als klant. APK plus klein onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd. Contact is ook erg vriendelijk en soepel. Ga met vertrouwen naar deze garage!
Harald Pfeiffer
Neerkant
Kan mijn auto niet altijd missen en zeker niet bij slecht weer.
Henk.
Betrouwbare en goed service
3 January 2026
meneer
Deurne
Je wordt vriendelijk ontvangen. Wachttijd was iets langer dan verwacht, maar dit kwam omdat er een mevrouw met een lekke band bij tankstation stond,deze kreeg even voorrang. Hier heb ik begrip voor.
29 December 2025
meneer Jos
29 December 2025
Johb
1e keer auto gekocht en zeer tevreden
24 December 2025
Helmond
Service van het bedrijf is prima, echter zou men bij het afhalen van de auto de klant even te woord kunnen staan en kunnen aangeven wat er eventueel is geconstateerd of wat men heeft gedaan. Nu word ik achteraf geconfronteerd met een rekening via de mail.
10 December 2025
Horst Ad Maas
Al jaren klant bij Auto Sijben! Wordt altijd netjes en vakkundig geholpen. Daarom een warme douche voor het gehele team van Auto Sijben!
4 December 2025
Angelique
Meijel
Alles netjes gemaakt zoals afgesproken en op tijd klaar Auto is weer super in orde!
4 December 2025
Gerold
1 December 2025
John
Zie boven
Gea
Neerkant
Deskundig, vriendelijk, komen afspraken na, betrouwbaar, altijd bereikbaar hoge kwaliteit, service gericht.
meneer R. Severien
Meijel
De vriendelijkheid, mee denkend Dichtbij… ! Laten weten wat de kosten zijn als het duurder uitvalt Dan de bedoeling was Komt niet voor verrassingen te staan… Zeer tevreden dus!!
Ron
Meijel
Kundige en vriendelijke mensen. Denken altijd mee om iets zo goed en voordelig mogelijk op te lossen.
29 October 2025
Monique
Meijel
goede en snelle service ook op zaterdag
27 October 2025
Dhr Jo