Heeft een totaal van 175 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment94%
De beoordelingen tonen een hoog vakniveau en betrouwbare service. Klanten waarderen heldere communicatie, transparante prijzen en vakkundige oplossingen. Het vriendelijke personeel en de professionele aanpak komen vaak terug in de opmerkingen. Klanten voelen zich welkom en vertrouwen in toekomstige opdrachten.
Sterke punten
Vakmanschap en betrouwbare service
Vriendelijk en meedenkend personeel
Duidelijke en transparante communicatie
Gebaseerd op 57 reviews
Helemaal tevreden!
Mijn auto moest snel een grondige onderhoudsbeurt hebben voor een reis met zware kar naar Portugal.
Bij Vakgarage ALR was een plekje om dit snel te doen. Zij kenden mij en mijn auto niet.
Maar ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen. Zij hebben goed meegedacht en de juiste reparaties en vervangingen uitgevoerd. Inmiddels is de reis achter de rug. Mijn oude auto heeft het prima gedaan en wij zijn goed op de eindbestemming aangekomen.
Ik ben zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden door Vakgarage ALR.
Klantvriendelijkheid
Op een schaal van 0 tot 10, hoe waarschijnlijk is het dat jij ons aan een vriend of collega zou aanbevelen?
Algehele ervaring
22 September 2026
Peter
Utrecht
Onduidelijke factuur rondom de APK en gemaakte afspraken niet nagekomen
Bij het afleveren van mijn auto was afgesproken dat ik gebeld zou worden wanneer er extra kosten zouden ontstaan. Dit is niet gebeurd. Daardoor zijn extra werkzaamheden en kosten berekend zonder duidelijke toelichting, waaronder het afstellen van de koplampen en kleinmateriaalkosten, terwijl bij deze elektrische auto voor de koplampafstelling geen materiaal is gebruikt gezien de afstelling softwarematig gebeurt. Bij navraag kon de receptioniste bovendien geen toelichting geven op de verschillende details van de factuur.
Wat is de belangrijkste reden voor jouw score?
Onduidelijke communicatie en gebrek aan toelichting
Beveelt niet aan
21 September 2026
Jory
Betrouwbaar
Nvt
13 September 2026
Said Bashir
Vriendelijk / Duidelijk
Vriendelijk - duidelijke communicatie - makkelijk in te boeken !
service
10 September 2026
eveline
Klantvriendelijk, betrokken en eerlijk
Afspraken nakomen
29 August 2026
Jan
Vleuten
Het is zoals ik het wens.
Mijn ervaring is gewoon goed, zoals bij meerdere vestigingen waar ik klant ben. Gewoon lekker duidelijk weet waar je aan toe bent, vriendelijk personeel, ga zo door.
16 August 2026
Gert
Harderwijk
Altijd goede service
Pascal en Mark zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
Een hele fijne garage
Mvgr Edwin
15 August 2026
Edwin
Vleuten
Fijne service en duidelijke communicatie
Zeer tevreden over Vakgarage! Goede service en fijne, duidelijke communicatie. Alles werd netjes uitgelegd en ik wist precies waar ik aan toe was. Zeker een aanrader!
Inzichtelijke kosten
14 August 2026
Jean-Paul
Fijne mensen
Voelt nog steeds als thuiskomen ook al woon ik niet meer in de buurt ga ik toch graag langs!!
Wat is de belangrijkste reden voor jouw score?
Eerlijkheid en Interesse voor de klant
14 August 2026
Arjan
NIJVERDAL
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en goed op de hoogte gehouden van evt. reparaties en bijbehorende kosten.
12 August 2026
Jacqueline
Utrecht
Goede ervaring na het maken van de afspraak
Goede ervaring na het maken van de afspraak, over het monteren van versterkte veren op de kia Niro heb ik nog geen idee, maar de auto voelt achter wat stugger aan, dus neem aan dat dat goed komt met de fietsendrager en de caravan erachter.
Wat is de belangrijkste reden voor jouw score?
Net vervangend vervoer en reparatie binnen afzienbare tijd
3 August 2026
Hans
Utrecht
Zeer goed. Op tijd, binnen budget en als bonus auto schoongemaakt en elektrische fiets voor een dagj
Wat is de belangrijkste reden voor jouw score?
Extra service en goede voorlichting
2 August 2026
Huho
Top service!
Hele goede ervaring. Dit zijn echte vakmensen. Ik kom hier al sinds 2011 en de service en vakkennis is super.
Klantvriendelijkheid en vakkennis.
24 July 2026
Bouwbedrijf van Zilver
Utrecht
Super snelle service en professionele reparatie.
Vlak voor de vakantie bleek de distributieriem aan het eind van zijn leven.
Bij ALR wisten ze nog een gaatje in het in de agenda te vinden voor een super snelle en geslaagde reparatie zodat wij volgens plan op reis kunnen. Dames en heren van ALR!!
Heel erg bedankt!!
De goede ervaring
20 July 2026
A.
Utrecht
Superfijne garage met perfecte service
Ze komen na wat ze beloven en helpen zoeken naar een oplossing zodat beide partijen tevreden zijn
Wat is de belangrijkste reden voor jouw score?
Prettige mensen en goed vakmanschap
20 July 2026
Angelique
Super en professionele garage
Top geholpen, geen lange wachttijden voordat er een afspraak ingepland kon worden. Top en duidelijk geholpen met mijn storing in de VW Tiguan.
Wat is de belangrijkste reden voor jouw score?
Snel en professioneel geholpen.
18 July 2026
Danny
Maarssen
Altijd betrouwbaar. En wat een geweldige dienstverlening!
Al jaren ben ik klant en ik word iedere keer weerverrast door behulpzaamheid, hartelijkheid en uitstekende dienstverlening.
Toffe mensen daar! Ik wens ze al het goede.
Jarenlange positieve ervaring
13 July 2026
Andries Zoutendijk
goede diagnose en reparatie
kapotte claxon die snel gerepareerd is
klantvriendelijk
Fijne service en contact
11 July 2026
Ingrid
Utrecht
En dicht bij mijn werk ook nog.
6 July 2026
Freddy
Nieuwegein
Goede service ,
ze lossen je probleem vrij snel op ,
2 July 2026
Jan Hoek
maarssen
Uitstekend!
Ze communiceren duidelijk en snel. De prijs is de prijs. Offerte duidelik en akkuraat
Eerlijke werk, goede prijzen
26 June 2026
Ruaan
Maarssen
20 June 2026
Jaron
Super garage!
Al jaren prima service! Aardige mensen, eerlijke prijzen. Echte aanrader wat mij betreft.
Gewoon super tevreden
19 June 2026
Bibian
De Meern
De perfecte apk-controle
Geen poespas, snel geregeld en fijn meegedacht!
De algehele ervaring
17 June 2026