Vlot een afspraak kunnen maken, in goed overleg met de klant worden er pas reparaties uitgevoerd.
10 August 2023
Review overzicht
10 August 2023
Daniel Velstra
Kollum
Vandaag 2 auto's op het erf die vanochtend niet wilden starten. Om 16.00 uur vanmiddag alle 2 auto's weer klaar voor gebruik. Dat is snelle actie en nog betaalbaar ook!!
29 September 2022
Wiebe L. de Boer
Snelle Deskundige Service
13 May 2022
Jelmer de Boer
Kollumerzwaag
Persoonlijk Contact , we weten binnen afzienbare tijd wat er gebeuren moet e.d.
4 March 2022
Gerrit
KOLLUM
snelle reactie op vraag en goed overleg . als snel en correct afgehandeld
26 January 2022
Foeke Dijkstra
Oudwoude
Vriendelijke ervaren personeel en de rekening van de reparatie valt meestal mee. Mocht het probleem aan de auto duurder worden dan was gezegd dan wordt er altijd contact opgenomen om het te overleggen. Een top bedrijf en is zeker aan te bevelen..
11 January 2022
Buitenpost
We werden meteen geholpen en probleem is snel opgelost.
7 December 2021
Gosse Tjalsma
Westergeest
Fijne autoservice waar we al jaren komen, snelle service, en als er iets is met de auto kun je vrijwel dezelfde dag nog terecht!
26 August 2021
Goed geholpen
6 July 2021
Jan van der Meer
Oosternijkerk
Prima service, meedenken qua reparaties, onkosten en eerlijk nuchter advies. Hou ik van!
2 June 2021
Wilma
Kollum
Erg goede ervaring met dit bedrijf. Top service! Staan altijd voor je klaar!
4 May 2021
Janet
Augustinusga
Goede ervaring staan altijd voor je klaar
24 April 2021
Ellie
Walterswald
goede snelle vriendelijke afhandeling
12 April 2021
e romers
Ee
Goede service en je kunt er altijd terecht. Eerlijke prijs.
11 March 2021
Annet
Oudwoude
Deskundige, snelle en betaalbare service. Uitstekend persoonlijk contact. Bij het indiceren van de kosten, valt het in de praktijk altijd (een beetje) mee!
6 March 2021
Henk
Twijzel
De service is altijd top! Ook zullen ze eerlijk zeggen als er iets aan de hand is. Zijn altijd klantvriendelijk en aardig.
18 February 2021
Annalisa
Westergeest
Als eigenaar van een hoveniersbedrijf ben ik geholpen met een goede planning en snelle service, zodat ik mijn bus zo weinig mogelijk hoef te missen. Tevens moet in die korte tijd dat ik de bus kan missen, alles perfect uitgevoerd worden, want ik ga het zelf zeker niet doen. Zoals gezegd, altijd helemaal naar wens, dus zeker aan te bevelen.
14 January 2021
Ate Wiersma
Oudwoude
Onze auto wilde niet starten dus heb ik Keizer gebeld. De auto werd dezelfde dag na het bellen opgehaald voor reparatie. Ik had met Keizer afgesproken wanneer de reparatie duurder zou worden dan geschat hij zou bellen voor overleg. Zoals afgesproken werd ik keurig gebeld voor overleg omdat de reparatie iets duurder zou worden. Na het maken is de auto de dag nadat hij was opgehaald weer keurig thuis afgeleverd. Kortom een garage met een Top Service!!
7 January 2021
Buitenpost
Eerste kennismaking met autobedrijf Keizer. We zijn pas verhuisd en dus op zoek naar een garagebedrijf dat onze auto APK kan keuren. We werden hartelijk ontvangen en dat voelde erg welkom. De keuring van de auto werd vlot ingepland en verliep verder op rolletjes. Toen de auto klaar was werden we hier telefonisch van op de hoogte gesteld. Top!
19 November 2020
Han
Snel en goed geholpen.
15 November 2020
Baukje
Oudwoude
Conform afspraak uitstekend werk tegen een eerlijke prijs
21 October 2020
Reimer
Triemen
Autoservice keizer levert altijd kwaliteit, een zeer goeie service en zeer klantvriendelijk er wordt zeer goed advies gegeven bij onderdelen die nog even mee kunnen of op advies vervangen moeten worden. Kwaliteit staat voorop de auto wordt niet eerder weer mee gegeven tot ze zelf tevreden zijn. Ik raad het zeker aan top bedrijf!
4 October 2020
Kollumerzwaag
Ene dag gebeld volgende dag gerepareerd
29 April 2020
Thea
Damwoude
Vriendelijk, snelle service en ze denken met je mee!
10 March 2020
Aukje