Erg tevreden

Goed geholpen en deskundig advies gekregen. Zeer tevreden over de aankoop en over de service.

Tot nu toe altijd fijn en goed geholpen

Ik ben nu ongeveer een jaar klant bij Menno Walinga, ze helpen me goed met mijn problemen. Snel schakelen en goede hulp. Ik ben er blij mee.

Goed geholpen

We zijn uitstekend geholpen een kundige garage

Hele goede service. Vakkundig personeel

Goeie service

Goeie service.

Goeie en eerlijke omgang.

Ze zijn eerlijk.

Top bedrijf

Tot op heden een prima ervaring met dit bedrijf zeer klantvriendelijk!

Uitstekende service

Altijd geholpen als je met pech staat en de routine controles zijn ook prima.

vlot en geweldig geholpen

Positieve ervaring, werden goed en vlot te woord gestaan, proefrit was goed, (tweede keer) Afspraken zijn goed na gekomen. Eigen initiatief van de verkoper was prima.

zeer positieve emoties.

De showroom biedt een ruime keuze aan auto's, een uitstekende service en een auto die perfect aansluit bij uw smaak, wensen en budget.

Vriendelijk personeel, vakkundig geholpen. Een plek om vaker een auto uit te kiezen.

Heel prettig en vertrouwd adres voor een gebruikte auto

Zeer goed en deskundig geholpen door Dennis W. Alles op een rustige, fijne manier zonder enige dwang of druk. Gaf een reële nette prijs voor de inruilauto met ook nog wat onderhandelingsruimte. Prima !

• Prijs/Kwaliteit

vriendelijk en duidelijk geholpen, TOP!

ik kwam voor een auto te kijken, stond klaar en was mooi en ( hopelijk ) goed. werd goed geholpen en waren snel klaar met onderhandelen. dus prima bedrijf, zou er zo weer heen gaan als ik weer toe ben aan een andere auto.

No-nonsens bedrijf

Prima geholpen door vriendelijk personeel Mooie BMW gekocht met weinig kilometers. Dus dik tevreden met de aankoop. Nuchter Friese verkoper zonder poespas. Niet opdringerig….. helemaal goed dus. Fijn bedrijf. Ga ik vaker mee zaken doen in de toekomst.

• Prijs/Kwaliteit

Prettig contact , en goede vakkennis op technisch gebied ,een aanrader

nvt

nvt

• Prijs/Kwaliteit

Het bijzonder vriendelijke en hulpvaardige personeel staat altijd voor je klaar.

1 Van mijn koplampen was kapot, ik belde en kon direct terecht. Beide koplampen laten vervangen, want veilig rijden is voor mij belangrijk. Sluit me volledig aan bij het motto van autobedrijf Menno Walinga: "Veilig de weg op".

• Prijs/Kwaliteit

Bij Walinga is goed heel gewoon.

Al zolang het bedrijf bestaat zijn wij er klant en het is altijd goed. En als het een enkele keer niet helemaal goed is, dan maken ze het goed. Vorige week bij Dennis een hele mooie BMW gekocht. Er moest vrij dringend iets anders komen en Dennis heeft een meer dan goede deal voor ons gemaakt. Aan het einde van de week is de auto perfect afgeleverd. Nogmaals bedankt Dennis, je weet wel waarom. Bij Walinga tellen niet alleen auto's en euro's, maar in de eerste plaats nog steeds de mensen.

Altijd klaar staan

Is altijd bereid om te helpen zelfs op een feestdag

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, met persoonlijke aandacht.

Onze auto's komen voor onderhoud en reparaties bij garage Walinga. Altijd goed geholpen. Duidelijke communicatie. En persoonlijke aandacht.

• Prijs/Kwaliteit

Top,er bestaat geen betere garage.

Je bent als klant koning, wat een geweldig bedrijf en de medewerkers staan nog voor je klaar. Top

Dikke pluim.

Onze eerste indruk was netjes ,schoon en zeer vriendelijk ontvangen,duidelijke informatie,wat wil je als klant nog

• Service N.v.t.

Gewoon goed

Gewoon goed

• Prijs/Kwaliteit

Zoals altijd prima geholpen!

Erg tevreden over AutoFirst Menno Walinga! Ik ben hier ontzettend goed en vriendelijk geholpen. De service is top en je merkt dat er echte vakmensen aan het werk zijn. Ik raad dit garagebedrijf aan iedereen aan!

uitstekend

uitstekend

Sint Michaelsberch 4

8831ZM Winsum

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.