Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deze reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring. Klanten prijzen vriendelijk personeel, betrouwbaarheid en deskundigheid. De communicatie is meestal helder en problemen worden efficiënt opgelost. Een aantal opmerkingen geeft aan dat prijs-kwaliteit en de snelheid van de service mogelijk verbeterd kunnen worden.
Wordt vriendelijk geholpen. Bij vragen duidelijke antwoorden. Snelle service
Gewoon goed
2 July 2026
Jan
Bruinisse
Goede ervaringen , altijd meedenkend .
4 May 2026
Anita vd Wouw-Dekker
Wolphaartsdijk
Ben hartelijk ontvangen Duidelijke afspraak gemaakt en alles prima nagekomen Ben heel blij met Lokerse En erg vriendelijk adres. Heb mijn camper vrienden meteen verteld
1 May 2026
Kapelle
30 January 2026
Romeo Bhagwandin
HANSWEERT
Ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Vriendelijk personeel.
22 December 2025
Ivan
Rilland
Ben al jaren klant van garage Lokerse. Betrouwbaar, deskundig,
16 November 2025
Margriet
Kruiningen
Ervaringen zijn meestentijds goed. Wel vind ik de prijs - kwaliteit aandacht verdienen. 80, — per uur is ineens wel erg hoog geworden. Blijf ook aandacht houden voor service: APK en grote beurt hadden prima samen kunnen vallen.
14 November 2025
Bert
Kruiningen
Wij zijn al heel lang klant bij garage Lokerse. We zijn door de jaren heen naar behoren geholpen, voor een eerlijke prijs. Zowel groot onderhoud als een bandenwissel laten we hier uitvoeren, dan weten we in ieder geval dat het goed gebeurt. Aanrader.
8 November 2025
Robbert
Goes
Reeds decennia een tevreden klant. Ondanks verhuizing deze garage aangehouden.
3 November 2025
Dirk
Goes
hele goede en positieve ervaring.ben dan ook meer dan tevreden over reparatie,s en div adviezen.zal in de toekomst zeer zeker terugkomen.
19 October 2025
niek
kruiningen
Rubber vervangen van raam van mijn caravan. Niet goed uitgevoerd. Verkeerde rubber en afdekstrook ontbrak. Nietjes zichtbaar. Herstelreparatie niets opgeleverd. Krijg ook nog te horen dat ik niets extra hoef te betalen voor de herstelreparatie. Caravan 5 weken weg. Autoreparaties hebben voorrang wordt mij verteld. Bestellen rubber duurt 3 weken! Als ze beloven om terug te bellen gebeurt dat niet. De nota zeer hoog. Was veel werk aan. Klant is geen koning
Beveelt niet aan
3 October 2025
Frits
Woensdrecht
Het is altijd afwachten welke werkzaamheden zijn uitgevoerd als je jebwagrn komt halen. Meestal is dat goed verklaarbaar omdat lang op onderdelen moet worden gewacht maar je wilt dit toch wel graag even vooraf doorgecommuniceerd zien. Een telefoontje doet wonderen.
6 September 2025
Peter
Bergen op Zoom
Perfecte stalling en service.
6 September 2025
Emile
Tilburg
Ging soepel, afspraak online gemaakt en volgens wensen op tijd afgehandeld
15 August 2025
Dirk
Kruiningen
Dik tevreden over dit garagebedrijf! Verleent, indien mogelijk, je snelle service. Denkt met je met je mee en is oplossing gericht. Ik ben niet voor niets al ruim 40 jaar klant.
19 July 2025
ack
Kruiningen
een klantvriendelijke en betrouwbare garage
26 March 2025
J.P.
Heinkenszand
Al jaren mij garage, altijd vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen!
22 March 2025
W
Krg
prima garage
6 February 2025
Willy Vroonland
Kruiningen
Ik heb goede ervaring met autobedrijf Lokerse. Vooral ook met de persoonlijke benadering. Er wordt service verleend op een manier waar ik als klant goed mee geholpen wordt. Oplossing gericht. Ook fijn dat ik hier voor 1 dag een extra auto kan huren! Na 43 jaar nog steeds een tevreden klant.
30 January 2025
A.C. Kik
20 December 2024
Piet
Goes
Bij de afspraak prima geholpen door een mevrouw. Soepel kunnen brengen en halen. Geen gezeur over kleine herstellingen. Kortom prima geholpen en dus zeer tevreden.
4 November 2024
Jan H..