Betrouwbaar en snel

Niet de goedkoopste maar altijd betrouwbaar en goed geregeld. Kennis van zaken, transparant en de bereidheid om mee te denken met de klant!

Klantvriendelijk, snel opgelost

Geen aanvulling

Is uitstekend

Perfect geholpen,zeer klantvriendelijk!!!!!

Perfect geholpen,klantvriendelijk,en eerlijk.

x

x

• Prijs/Kwaliteit

Er is goed werk geleverd.

Toppers

Superfijn

Snelle hulp

Ondanks drukte toch razendsnel geholpen met een vastzittende remklauw die vervangen moest worden. Top!

Uitstekende service!

Hartelijk dank voor jullie flexibiliteit en snelle service. Banden naar eigen keuze kon ik bij jullie laten bezorgen - na de levering was er ook snel een afspraak ingepland worden om deze te laten monteren. Alles bij jullie - geen moeite en geen gedoe!

vakkundig en klantvriendelijk

goed advies en betrokken en klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Kundig, klantvriendelijk, snel en eerlijk

Meerdere keren bij ze geweest en altijd goed geholpen. Ze zijn kundig, klantvriendelijk, snel en eerlijk

Prima snelle service

Correct en snelle service. Er wordt goed overlegd voordat er dingen vervangen worden. Top.

top

Deskundig personeel, wat denkt in oplossingen qua mobiliteit,

Goed snel

Vriendelijk behulpzaam vakkundig tegen scherpe prijs

Eerlijk bedrijf

Je zou mij als leek vanalles wijs kunnen maken. Maar ze zijn altijd eerlijk en denken aan de kosten. Ik had zoals mij altijd door de vorige garage is verteld weer een servicebeurt ingepland. Maar gezien mijn kilometers was dit helemaal niet nodig dus is er alleen een apk gedaan. Dat vindt ik meedenken en geeft mij een goed gevoel. Vriendelijke mensen ook!

Haatlanderdijk 6 B

8263 AR Kampen

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.