volgens mij prima garage apk was niet zo duur en snel geregeld

Prettig en vakkundig geholpen

Autobedrijf met een persoonlijke en klantgerichte houding. Reparatie werd volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd. Al enkele jaren een tevreden klant.

Goede service en in alles in overleg

Kleine beurt en apk laten uitvoeren. Na hun bevindingen. Kreeg ik keurig een telefoontje over wat er allemaal gedaan zou moeten voor de apk. En wat de kosten zouden zijn.

Fijne, vakkundige garage

Vriendelijk, goede service en prijs/kwaliteit.

Goed contact

Eerlijk en betrouwbaar

Oké

Vakmensen en goede service, klantvriendelijk.

Goedemorgen service

Zoals altijd

Supersnel een zoekopdracht voor een auto uitgevoerd

Ik heb Dennis een zoekopdracht voor een auto gegeven. Zelf ook al even rond gekeken. Een week later had hij een geweldige auto voor me voor een goede prijs. Alles top geregeld. Super!

Prettige communicatie en duidelijkheid.

Mijn auto moest APK gekeurd worden. Een afspraak hiervoor was eenvoudig online gemaakt, dat werkt echt top. Op de dag van de APK keuring werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status van de keuring. Goed overleg, en direct wat de werkzaamheden financieel gingen kosten. Ook denken ze graag met je mee!

Geen enkele bemerking uitstekende service

Snel en vakkundig geholpen

Zeer net bedrijf

Top! heel klantvriendelijk

Auto APK keurig uitgevoerd. Factuur duidelijk en auto was mooi op tijd terug.

Zoals je van een garage mag verwachten vriendelijk en goed geholpen

Altijd een goede service en goed contact

Goede service, meedenkend, oplossing gericht en fijne communicatie

Supper bedrijf

Snel goed en zeer vakbekwaam mensen. Top service

Fantatstisch bedrijf

eerlijk en komt zijn afspraken na. Op dit soort ondernemers moeten we zuinig zijn!

Niet alleen deskundig maar ook zeer klantvriendelijk.

bv. Na een grotebeurt waarbij ook enkele banden waren vernieuwd kwam er een een paar dagen later een melding over de bandenspanning rechts voor. Direct geholpen kwestie van resetten. Andere keer onderweg steeds een hinderlijk piepje. Bellen onderweg. Bleek de kofferbak niet goed gesloten. Vrolijk verder met het schaamrood op de kaken. Zo kan ik nog wel even doorgaan over mijn goede ervaringen met autobedrijf Tadema..

Goede, eerlijke en meedenkende garage!

Om het kort en niet in detail te beschrijven; auto was hierheen geweest voor een reparatie. Reparatie is goed uitgevoerd. Toch was er bij afsluiten van de reparatie een fout gemaakt. Dit kan gebeuren (we zijn allemaal mensen), maar toch mag dit niét gebeuren. Naar aanleiding van de factuur heb ik hierover opgebeld. Dat ik de factuur in die zin niet vond kloppen. Een principekwestie zeg maar. Dit heeft Dennis, niet de reparateur van onze auto, maar wel de eindverantwoordelijke, heel goed opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Waarvoor dank!

Prima service, vriendelijk personeel

Mijn auto s' morgens vroeg neergezet, werd netjes gebeld over de status en wat extra werk was.

Al jaren dik tevreden.

Al jaren klant bij Dennis en tot volle tevredenheid.

Prima geholpen

Snel afspraak kunnen maken Autobanden snel gewisseld, konden er op wachten

Super service

Toeval bestaat. Mijn zoon en ik kregen allebei een lekke band in dezelfde week. Hoewel het altijd knetterdruk is bij Dennis maakte hij toch nog tijd om ons beide te helpen. Superblij met deze service!

Goed en snel geholpen

Haatlanderdijk 6 B

8263 AR Kampen

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.