Klantvriendelijk en meedenkend.

Bij de aankoop van een andere auto is meedenkend en vlot gehandeld. Met een week reed ik in de auto die ik graag wilde.

Betrokken met de klant

Tevreden!

Zeer tevreden. Duidelijk op de factuur vermeld wat er allemaal is gedaan en wat de kosten zijn.

vriendelijk en deskundig

een correct en deskundig en adviserend bedrijf

• Prijs/Kwaliteit

Grote beurt en APK. Prima geregeld.

• Prijs/Kwaliteit

Keurige reparatie, zeer redelijke prijs

De gevraagde reparatie zeer keurig uitgevoerd. Zelfs nog wat extra noodzakelijk werk, zonder de kosten op te jagen.

Mensen zonder poespas

Zeer welwillend klantvriendelijk en meedenkend

Goed, zoals altijd.

Auto voor een grote beurt gebracht. Na een paar uur, weer terug. Rijdt weer als een zonnetje. Pas geleden heeft mijn zoon een auto gekocht bij deze garage. Auto nagekeken en nog een APK te goed. Waar vindt je dit nog. Deze maand bestaat het bedrijf 25 jaar. Ben al vanaf dag 1 klant bij hun, steeds tot volle tevredenheid. Altijd vriendelijk en bereid tot volledige medewerking en meedenken met de klant.

• Prijs/Kwaliteit

Heb alleen maar goede ervaringen.

De fam.Bredewolt heeft mij weer ontzettend geholpen bij een oplossing voor een auto voor gehandicapten geschikt gemaakt voor mij.top En bedankt

Prima!

Prettig contact, goede service en komen afspraken na.

Vriendelijk, persoonlijk en efficient

Al jaren klant en altijd tevreden!

Goed auto bevalt prima

Hoed

Netjes opgelost

Erg fijn dat er een auto vrij was zodat ik naar het werk kon. In overleg na al vorige keren aangegeven, zouden de remschijven nagekeken worden omdat de auto nog steeds trilde bij het remmen bij hoge snelheid. Bij terugkomst bleek dat de remschijven goed waren (die waren ook al eerder vervangen) maar een draagarm wat speling vertoonde en weer de remblokken vervangen waren. Ook waren de banden vervangen maar daar was niet over gebeld. Ik wist dat ze aan vervanging toe waren maar vind het niet netjes omdat zomaar te doen. Een belletje was wel fijn geweest. Gelukkig zijn ze wel heel aardig geweest om mijn oude banden er weer op te leggen, nadat ik hier om gevraagd had. Dus netjes opgelost!

Goede service!

Goede en snelle service!! Fijn vond ik dat ze me eerst even velden om door te geven wat er gerepareerd moest worden en of ik daar toestemming voor gaf...erg netjes!!

• Prijs/Kwaliteit

SUPERgarage, heel blij mee!

Meedenken, goede service en klantvriendelijk!

Vriendelijk, kundig en vindingrijk

Super garage, al jaren fijne service

positief

positief

Prima!

Snel, vakkundig en volgens afspraak geholpen.

Zeer klantvriendelijk

Fijne ervaring

• Prijs/Kwaliteit

Zoals altijd zeer goede en snelle service

Zie boven

zeer behulpzaam

Op nieuwjaarsdag kwamen ze mij helpen thuis met een nieuwe batterie.

Deskundig en flexibel

Goede ervaringen met kopen van auto's via dit bedrijf en altijd tevreden over onderhoud.

• Prijs/Kwaliteit

altijd klaar om mijn autoproblemen professioneel te verhelpen

Vriendelijke rustige mensen in dit bedrijf. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je kunt echt op hun rekenen

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Snel gefixt

Een geweldige ervaring.

• Prijs/Kwaliteit

Auto wilde niet starten , ze waren snel terplaatse , auto meegenomen Probleem gevonden en opgelost in korte tijd, auto weer thuis gebracht. Super vriendelijk.

Lage straat 15 A

8191LN Wapenveld