Wederom fantastisch…!

Ik ben altijd goed geholpen bij jullie,, alleen de afstand speelt een rol. Ik moet altijd iemand vragen om mijn auto mee weg te brengen en op te halen. Fietsen doe ik niet meer en lopen gaat niet. Ik heb dus besloten om hier in de buurt te gaan met mijn auto. Bedankt voor jullie service en zou terug naar Weert gaan wonen, kom ik graag bij jullie terug. Groetjes, Marianne Timmermans

Vriendelijk personeel, maar afspraak helaas niet genoteerd.

Auto laten keuren hier, prijs was prima, behulpzaam en vriendelijk personeel Alleen had ik in oktober al gebeld voor een afspraak in november voor een APK en grote beurt. Toen ik daar kwam bleken mijn gegevens wel genoteerd te zijn, maar stond er geen afspraak in, waardoor alleen APK mogelijk was. Dit vond ik een beetje vreemd en ook heel jammer.

Super Service, betrokken team en heel klantvriendelijk

Top garage ook in aftersales!! aanrader!

Positieve ervaring

Afspraak voor APK was snel gemaakt. De bereikbaarheid is prima en de ontvangst door de monteurs ook. Prijstechnisch nogal hoog in het uurloon. Het werk werd zorgvuldig uitgevoerd. Er ontbreekt wel een wachtruimte/koffiehoek. Ik beveel dit bedrijf aan en ga er zeker naar terug.

Goed vakmanschap en service

Ben zeer tevreden over garage Knapen. Vakkundige reparaties, goed advies en betrouwbaar. Heel goede kwaliteit/ prijsverhouding. Echt een aanrader!

hele goede ervaring.

hele goede service en houden zich goed aan de afspraak. Als er iets met de auto is kan ik ook de zelfde dag nog terecht.

Prima service!!

Gewoon niks op aan te merken. Zeer tevreden klant, al jaren.

Eerst overleg, dan uitvoeren. Geen verrassingen

Snelle en goeie service!

Prima!

Snel een vakkundig geholpen

Perfecte snelle service

Goed personeel, keurige afhandeling van de klacht

Geweldige garage!

We gaan er nu al anderhalf jaar naar toe, zijn altijd fijn geholpen. We hebben vertrouwen in kundig vakmanschap en fijne service! En het klinkt gek ook een eerlijke rekening, dat gevoel is elders anders geweest. Kortom: een echte aanrader!

Goed en snel geholpen.

Prima.

Altijd prima

Fijn geholpen en eerlijk. Dankjewel

Zeer goede service

Overleg gehad over de uitvoering van de reparaties en die zijn allemaal goed uitgevoerd.

Niet moeilijk doen, even een andere klant helpen. Kleine moeite.

Het gebeurt je gewoon. je komt met een kapotte autolamp te zitten. Dan wordt er gezegd "loop morgen maar even binnen".

Snel en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel en behulpzaam!

Ze bellen netjes met wat er gedaan moet worden en of je akkoord bent. Hier kunnen ze bij andere bedrijven nog wat van leren! Dank voor de goede en snelle service! D.

Goede en snelle service

Stond op een gegeven moment stil met mijn auto en heb hem gebeld en is samen met mij gaan kijken wat eraan was en heeft hem toen snel kunnen repareren in de garage goede service bij Pascal knapen

Helemaal top

Ik ben blij dat ik zo goed geholpen ben

Service

Afspraak komen ze na

zeer goed

Mijn auto was snel klaar, hele vriendelijke service en ik kreeg goede tip voor de grote en kleine beurt samen met de APK keuring voor de volgende keer

prima geholpen

prettige ontvangst en service is prima

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert