Laden reviews...
275 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle en betrouwbare service. Ze waarderen transparante prijsstelling en duidelijke uitleg van het werk. Het personeel wordt als vriendelijk en professioneel omschreven, met goede communicatie. De ervaring is over het algemeen positief en betrouwbaar.
Ik ben heel goed geholpen .alles goed uitgelegt en laten zien.
26 May 2026
Bert
Weert
Goede garage zonder al te veel gedoe. Duidelijke afspraken, aardige mensen en redelijke prijzen!
22 May 2026
Ruud
Komt afspraken na
21 May 2026
Carlo
Weert
Hetzelfde als in een zin geschreven
20 May 2026
Jules
Weert
Snel en accuraat geholpen.
19 May 2026
Henk
Adriaens
Goede afspraken, keurig wek en snel zonder problemen
18 May 2026
René
WEERT
Een van de koplampen deed het niet meer en zelf doen lukt mij echt niet. Dus even bij Autoservice Pascal Knapen gestopt en even daarna kon ik weer veilig, met goed werkende verlichting, onderweg.
18 May 2026
Lilian
Zie hier boven
13 May 2026
Mieke
13 May 2026
Math
Weert
Aygo op kleine beurt geweest, en zeer tevreden met onderhoud. Verschil te merken in rijgedrag.
7 May 2026
Frank
Weert
De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.
5 May 2026
Jan
Weert
Afspraak voor APK en kleine beurt. Op tijd de afspraak bevestiging.
3 May 2026
Eduard
WEERT
Mijn deurscharnier was door de wind kapot gewaaid en dezelfde middag door deze garage vervangen voor een nieuwe. Heel fijn snelle service, bedankt.
Roos
Weert
Al reeds 10 jaar ervaring voor onderhoud van mijn auto. Goede eerlijke service,prijs kwaliteit! Vriendelijk,neemt de tijd voor je en goed advies!
T
Frank
Weert
Helaas wat defecten, die niet verwacht waren waardoor de factuur enorm omhoog ging. Maar ondanks dat men het zo druk had, heeft men onze airco toch tussendoor ook gerepareerd. Wat wij dus enorm waarderen. Tot de volgende grote beurt aan onze Fiesta. Tip. Als factuur duurder uitvalt als afgesproken effe sms of whatsapp sturen. Ik kreeg nu commentaar dat ik teveel betaald had en het niet zo was afgesproken. Maar verder ik ben blij dat jullie m’n airco nog gemaakt hebben. Ik moet immers flink stuk rijden naar m’n familie.
Diana
Weert
Het maken van een APK-afspraak was makkelijk. De wachttijd was een week of vier en daar waren ze heel transparant over. Een dag voor de afspraak ontving ik een reminder via sms. Verder goede en duidelijke service.
Esther
Weert
Eerste keer dat ik onze auto naar deze garage heb gebracht en zeker niet de laatste keer, goede communicatie wat zeer op prijs stelt
Har HRitzen
Grathem
Altijd duidelijk wat gebeurt. Nooit verrassingrn
Ingrid
Weert
Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.
Robert
Altijd goed
Marcel
Weert
Redelijk goed ,luisteren goed wat je te vertellen heb.
Jos
Weert
Vakkundig vakmanschap, betrouwbaar en houden zich aan de afspraken!! In één woord....TOP!
26 April 2026
Henk
Zeer Vriendelijk
25 April 2026
Albert van Riet
Weert
Voor de tweede keer bij deze garage geweest. Intussen onze garage geworden. Vakkundig en vriendelijk team.
25 April 2026
Jan