Top service

Elke keer perfecte service!

Ronduit geweldig

Apk en ruitenwissers gerepareerd

Goede service voor een betaalbare prijs

Een garage waar ik al enige tijd kom waarbij de service zeer goed is en alles nog betaalbaar is .

Erg positief

Vanwege het definief stoppen van mijn vakgarage ben ik al snel met onze Saab bij Pascal Knapen en zijn team terecht gekomen. Vanwege het vervangen van de distributieriem. Pascal heeft vooraf een offerte gemaild. Tijdens de reparatie ontdekte monteur Patrick dat de koppeling erg zwaar in te drukken was. Na een telefoontje heeft hij het probleem op mijn verzoek opgelost

Vriendelijk, attent, professioneel en eerlijk.

Goede service & kwaliteit.

Gewoon geweldig

Had een kapotte voorlamp. Had vrijdagavond mail gestuurd, en kreeg maandag morgen al bericht , dat ik langs kon komen. Werd direct geholpen . Voortreffelijke service.

Vriendelijk en zeer kundig

Fijne betaalbare garage.

Goed geholpen, open en eerlijke informatie

Goed geholpen, open en eerlijke informatie

Probleem snel opgelost en APK keuring ook meteen gedaan, deze was over anderhalve week gepland.

deskundig

punctueel en deskundig

Goede invulling van de verstrekte opdracht

Prima aandacht en service bij de aflevering van de gekochte auto.

Snel en goed geholpen

Probleem met de accu en dezelfde dag verholpen. Snelle en goede service!

Altijd goed

Uitstekende service, goede garage envakkundig personeel

Prima geholpen

APK voor de auto gehad. Correct geholpen. Bij de auto brengen naar huis gebracht en aanbod om mij op te halen gehad. Dat vind ik heel goed. De auto rijdt weer goed !

Top service

Kan iedereen aanraden hier naar toe te gaan

Betrouwbaar, betrokken en vriendelijk

Ben tevreden over garage Knapen. Meerdere reparaties zijn goed uitgevoerd, goede prijs en volgens afspraak. Ik wordt vriendelijk geholpen en er wordt meegedacht zonder dat men mij een poot probeert uit te rukken. Kortom, een aanrader!

Perfecte service

Goede service voor een goede prijs

heeeel goed

afspraken worden correct nagekomen en er wordt goed werk geleverd.

Snel geholpen en goede service

Klantvriendelijk

Eerlijk en klantvriendelijk

Zeer flexibele service en makkelijk in het contact

Professioneel bedrijf

Altijd vriendelijk en vlot geholpen

Goede service waarin meegedacht wordt

Concrete afspraken wordt opgevolgd en door goede communicatie kom je niet voor verrassingen te staan

Prima geregeld

Kom t.z.t. weer terug om de auto te onderhouden

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert