Punctueel. Snel en professioneel

Pascal is een vriendelijke man die rustig en duidelijk uitleg geeft.

Top service

Had één cilinder die niet meer meeliep, kwam s'ochtens zeer ongelegen in de timing. Kon de auto gewoon achterlaten. Ze konden niets beloven, want het was zeer druk. Ze hebben boven verwachtingen toch wat tijd gevonden en het mancement verholpen. Sneller dan verwacht en dan ook nog gunstiger dan verwacht!!! Top service!!!!

duidelijk uitleg van het gevonden probleem. ( oude onderdeel laten zien ) binnen 2 dagen alles gefikst was zelf alleen een dag later door mijn ploegendienst

Aangenaam is de concurrerende prijs, het meedenken en correct overleg.

Wat mij opviel: de concurrerende reparatieprijs. En het meedenken. Wat werkendeweg ontdekt werd, wordt correct en bondig overlegd.

Goede reparatie met een prettige rekening

Prima eerlijke service

Fijn geholpen op een correcte en eerlijke wijze

zeer tevreden

Zeer vriendelijk, duidelijke communicatie, prijs, kwaliteit is prima.

Zeer goede sevice

Lag in Maastricht in het ziekenhuis om.geopereerd te worden de vrouw vertrouwde de banden niet erg en heb hun toen opgebeld ze kon de volgende morgen langskomen en hebben haar de volgende ochtend 4 nieuwe banden op de auto gelegd waardoor ze weer met een gerust hart op en neer naar Maastricht kon rijden . Bedankt voor de goede service en de snelheid waarmee dit probleem is opgelost. Gr.Peter

Vertrouwd adres

Vertrouwd adres

Gewoon super garage!

Altijd een hele fijne garage,denkt mee met de klant en altijd een eerlijke prijs

Top garage

Vriendelijke medewerkers en goede service

Altijd super service

Zeer tevreden en dat al meerdere jaren. Top

Geweldige service

Zeer klantvriendelijk en snelle, goede service. Zeer tevreden

Word er altijd prima en vakkundig geholpen.

Accuraat, empathisch én deskundig!

Je voelt dat je echt als klant op nummer één staat!

Ondanks de gigantische drukte toch op een redelijke termijn geholpen

Volgens mij heb ik dat in het vorige veld beschreven

super

konden bij andere garages pas over 6/8 weken terecht en bij jullie direct. was een grote reparatie en duurde wel bijna 4 weken maar door de gratis leenauto geen probleem.

Gewoon een goede autogarage met een goed luisterend oor voor hun klanten, met eerlijk advies en pri

Altijd goed en eerlijk advies en betrouwbaar voor de klanten.

Vakkundig reparatie uitgevoerd

Vakkundig mijn distributieriem vervangen.

Prima ervaring bij grote beurt.

Camper ' s morgens gebracht voor keuring en grote beurt. Camper loopt weer als "nieuw". Keurig een berichtje toen hij klaar was en bij de garage kreeg ik een prima uitleg wat er allemaal was gebeurd. Fijne garage met prima en lullig personeel. Tot volgend jaar!

geheel volgens afspraak de auto APK gekeurd

Tevens attent gemaakt op versleten autobanden welke dan ook vernieuwd zijn.

Klantgericht, nuchter, duidelijk!

werkzaamheden volgens afspraak verricht

goede service ervaren.

Naar mijn idee een prima garage.

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert