heeeel goed

afspraken worden correct nagekomen en er wordt goed werk geleverd.

Snel geholpen en goede service

Klantvriendelijk

Eerlijk en klantvriendelijk

Zeer flexibele service en makkelijk in het contact

Professioneel bedrijf

Altijd vriendelijk en vlot geholpen

Goede service waarin meegedacht wordt

Concrete afspraken wordt opgevolgd en door goede communicatie kom je niet voor verrassingen te staan

Prima geregeld

Kom t.z.t. weer terug om de auto te onderhouden

Mijn probleem met aanmelding accu kon niet snel worden opgelost na meerdere pogingen. Er is een nieuwe afspraak gemaakt en keurig opgelost

Eerlijke informatie en degelijke service

Afspraken in overleg, waarbij rekening wordt gehouden met brengen en halen van voertuig. Tijdens de reparatie wordt er goed gecommuniceerd wanneer er zich meerdere gebreken voordien dan verwacht. Er wordt gebeld en/of ingesproken en gevraagd terug te bellen voor overleg. Reparaties en onderhoud worden vakkundig uitgevoerd. Mogelijkheid om een fiets te gebruiken tijdens de reparatie is nuttig en goed geregeld. Zeer tevreden!

Ze zijn gewoon goed.

Maak een afspraak breng de auto en je krijgt een belletje als de auto klaar is.

mijn eerste bezoek werd ik goed ontvangen.

ik ben voor het eerst de wagen laten keuren, ik moest een kleine bedrag betalen en ik moest even lachen, omdat hij zei, dat hij maar een kwartier werk had om een paar lampjes te wisselen.

Top bedrijf

Al jaren een betrouwbaar bedrijf!

Goeie monteurs ,fijn contact waar ze mee bezig zijn .fijne service .geweldiggg

Duidelijke uitleg van het probleem

geweldig

ze komen de afspraken na en als er iets extra s gedaan moet worden nemen ze contact op.

snel en goed

goede monteurs.

Goede en snelle service

Nu het koud wordt zijn of gaan accu’s snel achteruit Dit probleem had ik dus ook maar was zeer snel opgelost dankzij garage Pascal knapen

snel goed en betrouwbaar

Zoals altijd kan je op ze vertrouwen dat het werk goed worde gedaan. Sfeer is ook altijd familiair wat het toch wat leuker maakt

Prima service en levering auto conform afspraak.

Prima service en levering conform afspraak!

Kom zeker terug op naar de volgende Apk en beurt

Altijd meedenkend, allround goed

Super service

Fijn en snel geholpen goed geadviseerd wat de beste optie was.

Eerlijk garage Pascal.

Bereid uitleg te geven waarom iets duur is. Toyota vind het niet meer nodig om een sensor van 5 euro te vervangen. Dus maar het hele blok wat er mee te maken heeft want het zit zo ingebouw dat het niet meer te vervangen is. Prijs een paar honderd euro alleen voor het blok al.

Werd snel geholpen

Kon gelukkig snel terecht