Altijd erg behulpzaam.

Van Autoservice Pascal Knapen krijg je altijd eerlijk en onderbouwd advies. Fijne garage. Groeten, John

Een autobedrijf dat met de klant mee denkt en niet allleen aan omzet maken denkt.

Heel prettig, service gericht, de baas werkt ook met zijn handen dus hoef je niet de mooie juffrouw aan de receptie mee te betalen

Goed vakkundig en snel geholpen!

Denkt mee en in oplossingen. prettig contact en goed en snel geholpen! prima adres om je voertuig met een gerust hart achter te laten.

Zoals altijd top.

Alles is correct uitgevoerd en ik ben zeer tevreden.

Prettige omgang en goed werk

Werkzaamheden keurig uitgevoerd in goed overleg

Prima gelopen

Deze maal was er een misverstand over de datum van onderhoud. Ik zelf dacht een week later. Er wordt een geautomatiseerd smsje verstuurt op de dag vooraf. Maar niet gezien. Netjes op de dag zelf, rond de middag, gebeld door het de bedrijf. Kon nog komen. Einde van de dag gewoon netjes klaar. Top

Klein onderhoud en apk Perfect uitgevoerd en een sms dat mijn auto klaarstaat

Makkelijk snel en goed!

Fijne, snelle en duidelijke service!

Ze helpen je heel goed

Snel, eerlijk en goed.

Ondanks de ad hoc aard toch snel geholpen!

Super, en netjes geholpen.

goede service

komen afspraken goed na

Al jaren naar tevredenheid

Al jaren tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding en met hun service.

Top service

Goed ontvangst, direct geholpen conform afspraak en kundig advies.

Altijd goede service

Goede service en communicatie wanneer er iets aan de auto word gedaan. Heel fijn!

Ze hebben mijn auto weer netjes onderhouden zodat ik weer veilig de weg op kan

Ze doen wat er is afgesproken.

Zie titel, en nette prijzen.

vriendelijk en behulpzaam.

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Hoewel de garage er wat gedateerd uit ziet wordt hier prima werk geleverd. Pascal's team werkt oplossingsrichtingen en is klantvriendelijk. Hier kom ik terug

Zoals altijd prima garage!

Alles volgens afspraak, geen rare dingen. Goed, vriendelijk personeel. Fijn leenfietsje! Kortom: betrouwbare garage.

Altijd goed

Altijd weer goed

Zeer betrouwbaar en kennis van zaken!

Hoge technische kwaliteit en communicatie naar de klant perfect!

Al vele jaren zeer tevreden over dit bedrijf.

Vele jaren kom ik al bij dit bedrijf, en nog steeds met volle tevredenheid over service en afwikkeling van problemen , en onderhoud van mijn auto.

Altijd goede service

Goede service, goede kwaliteit, vriendelijk en no nonsense

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert