Zoals gewend. Klantvriendelijk.Snelle uitstekende service.

Blij dat ze meedenken met oplossingen.

Had een groter probleem met mijn auto en ze hebben mij goed advies gegeven om dit op een goede manier op te lossen.

Geweldige service

Na jaren nog steeds geweldig.

behulpzaam

Direct & vriendelijk geholpen.

Voor mij nr 1.

Al jaren laat ik mijn auto door dit bedrijf APK keuren en de nodige beurten uitvoeren. Altijd tip top.

Prima Service

Telefonisch afspraak gemaakt, prima gegaan. Sms dag van te voren, prima. Auto gebracht, prima ontvangen. Sms toen auto klaar was. Auto gehaald, factuur samen besproken. Vriendelijke medewerker, uitleg factuur prima gegaan.

Kleine reparatie meteen uitgevoerd. Vakkundig. Vriendelijk.

Ook als ik zonder afspraak kom wordt ik netjes te woord gestaan en maken ze tijd voor mij vrij.

Goede service en onderhoud

Bij jaarlijks onderhoudsbeurt en apk ontdekt dat er probleem ophanging motor is. Nieuwe afspraak gemaakt, mogelijke onkosten besproken. Ophanging was niet geheel defect dan gedacht waardoor kosten ook minder duur waren. Er hoefde maar een ophanging vervangen te worden. Goede eerlijke service.

Topgarage!

Al jaren super tevreden over de vriendelijkheid en service!

Al jaren goede service!

Ik heb altijd het gevoel dat er mee gedacht wordt en dat de tijd voor me wordt genomen als ik vragen heb.

Goed geholpen

Men doet wat er is beloofd

Very good

prima behandeling

benodigde controle correct uitgevoerd.

Verstaan hun vak!

Wederom top service!

De monteurs en Pascal hebben me wederom goed geholpen met advies om de oldtimer door de APK te krijgen. Maar ook met de "gewone" auto is de service top!!!

Helemaal top!

Erg vriendelijk en duidelijk! Dank je wel heren.

zin geen onzin

Goede en eerlijke service. Overleg alvorens overgegaan tot reparatie.

Heel goede service

TOP garage! Vriendelijk team en uitstekende service

Gekwalificeerd team, goede service!

Vriendelijke mensen.

Aandacht - duidelijk uitleg - advies en leveerd goed werk.

Snelle diagnose, eerlijk antwoord!

Top service!

Fijn dat ik de auto zo snel weer kon ophalen.

Goede service en vriendelijke mensen

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert