De behandeling is prima,en je wordt volgens afspraak behandeld
Ik heb goede ervaring maar ........ . Dat betekent dat het even hapert bij mij. Ik vind het heel lastig dat bij de plaatsing van de achterklep van de microcar een beschadiging is ontstaan. Deze beschadiging zat er niet in als gevolg van de botsing. En het stoort toch als je er naat kijkt. Ook bij een inruil zal dit de prijs drukken. Misschien dat we daar nog even contact over kunnen hebben.
Wij zullen zeker contact met u opnemen en willen graag de beschadiging van de bovenste kap van de achterklep oplossen. Dit deel is overgezet van de oude klep en is beschadigd doordat de oude klep gebroken was. Hoe dan ook, deze hadden wij niet zo moeten monteren, dit voldoet niet aan onze kwaliteitseisen. Onze excuses wij gaan dit oplossen. Edwin de Rijke.
Je wordt er snel en correct geholpen.
Goed geholpen
We konden bij de garage direct terecht en werden vakkundig geadviseerd
Prima geholpen bij winterbanden wissel
Lemsterpad 38 B
8531 AA Lemmer