echte service

Na pech waren zij degene die direct wilden helpen. Met de juiste inzet werd ik geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Goed geholpen en keurig afgehandeld

Na reparatie bleek er toch nog meer aan de hand te zijn. Dit is erg goed opgepakt en netjes behandeld. Wij zijn dus zeer te spreken over de Rijke Lemmer!

Erg vriendelijk en behulpzaam

Keurig geholpen

Goed advies en een nette prijs

• Prijs/Kwaliteit

Prima geholpen. Onderhoud/reparatie duurde langer als gedacht maar leenauto was geen probleem. Ook de uiteindelijke factuur hoger als verwacht maar voor dat hun deze verstuurd hebben ben ik netjes gebeld om dit nog wel even te kunnen onderbouwen

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goede service en fijne praktische aanpak!

Deze week de eerste ervaring met Autofirst De Rijke ivm een apk- en onderhoudsbeurt van mijn C6. Zeer prettig contact met Edwin, lekker flexibele aanpak. Meedenken met de klant, open communicatie, en deskundige uitvoering.

Perfecte service

Opgehaald door de pechdienst van Autofirst en snel en goed uitgevoerde reparaties aan het defecte stuurhuis. Aan te bevelen om de pas te bestellen van de pechservice van Autofirst.

Heel goed!

Snelle service, meedenken en oplossingen geven.

zoals altijd prima

goede ervaring gehad,

goede ervaring en goed te woord gestaan,

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke ontvangst. goede service, vakkundig onderhoud.

Prima geholpen

Goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

goede ervaring en altijd met de klant meedenken in oplossing.

Top!

Auto moest voor het eerst voor APK en grote onderhoudsbeurt. Alles wordt geduldig voor je uitgezocht en bij vervanging van onderdelen wordt alles teruggekoppeld. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de afhandeling.

• Prijs/Kwaliteit

Een geweldige service....ook in deze tijd....!!

Ze staan altijd voor je klaar altijd vriendelijk en behulpzaam....dik tevreden!!

uitstekend

snel geholpen goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Uiterst tevreden over Autofirst De Rijke Lemmer, top garage.

Vriendelijke, deskundige en leuke garage waarbij de klant centraal staat. Er wordt eerst duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moet gebeuren. Bedankt voor de service.

Vakbekwaam en open communicatie

Advies was transparant en duidelijk, we werden vrij gelaten in beslissing van wel of geen reparatie uitvoeren

Top service

De apk viel helaas tegen maar ja. Da's onderhoud. Werd keurig gebeld over het hoe en wat. Een leen auto mee gekregen waardoor ik gered was. Werd vervolgens keurig bij mij thuis weer omgeruild waardoor ik niet meer naar de garage hoefde. Wederom top service. Bedankt

Altijd prima service

Bij de Rijke krijg ik altijd goede en deskundige service.

Heel goed

Van tevoren een duidelijke en begrijpelijke uitleg. Proffesioneel en helder waaruit deskundigheid naar voren komt. Ook enkele preventieve adviezen gekregen. Kortom goed geholpen met de onderhoudsbeurt Garage de Rijke bedankt en tot de volgende keer.

Uitstekend!

Goede service, fijne informatie verstrekking, kwaliteit top en prijs viel reuze mee! Aanrader!

gewon super

direct help top

• Prijs/Kwaliteit

Super blij met m'n nieuwe "oudere" auto.

• Prijs/Kwaliteit

Zoals ieder keer weer top geholpen

Mijn auto moest voor de keuring en had een grote beurt nodig. Ik ben goed op de hoogte gehouden van extra's die diende plaats te vinden.

Lemsterpad 38 B

8531 AA Lemmer