Laden reviews...
120 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen consequent vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De meeste beoordelingen noemen eerlijke prijzen en tijdige afhandeling. Er zijn enkele opmerkingen over verbeterpunten, maar de algemene tevredenheid blijft hoog.
Prettige garage om naar toe te gaan, vriendelijk en service ook top!
24 July 2026
Priscilla
Lemmer
Zelfs rond sluitingstijd wordt je geholpen
22 July 2026
Douwe Boomsma
Lemmer
In twee dagen met twee lastige kwesties vakkundig geholpen met schappelijke rekening.
18 July 2026
Jouke
Lemmer
Ik was op zoek naar een auto en daarvoor heb ik Autobedrijf Bosma benaderd. Dit omdat ik van familie goede berichten over dit bedrijf kreeg. Ik kwam in contact met Abel. Hij heeft voor mij uiteindelijk een auto gevonden. Ik heb een proefrit gemaakt en ik was meteen enthousiast. De auto is afgeleverd met een servicebeurt en er waren een paar andere punten waar meteen naar gekeken werd en gerepareerd werden. Oftewel klantvriendelijk en goede service!
11 July 2026
Chantal
Vriendelijke monteurs
11 July 2026
Ad
St.Nicolaasga
Wij komen al jaren bij Garage Bosma in Sint Nicolaasga en zijn altijd ontzettend tevreden. Je wordt er vriendelijk ontvangen, eerlijk geadviseerd en de service is altijd uitstekend. Ze nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denken met je mee, waardoor je met een gerust gevoel je auto achterlaat. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd, afspraken worden nagekomen en je weet dat je kunt vertrouwen op eerlijk advies. Dat is precies de reden waarom wij al zo lang klant zijn. Een betrouwbare garage met echte vakmensen. Wij kunnen Garage Bosma van harte aanbevelen!
4 July 2026
Saskia
Apk uitgevoerd
2 July 2026
Chris
SINT NICOLAASGA
Vriendelijk personeel, goed geregeld en eerlijke prijs kwaliteitsverhouding
2 July 2026
Jolanda
Oudehaske
Maken van afspraak altijd in goed overleg. Vriendelijk personeel. Altijd even telefonisch contact igv afstemming extra kosten. Zo sta je nooit voor verrassingen.
1 July 2026
Ruud
Wijckel
Auto is voor onderhoud geweest en werd vriendelijk te woord gestaan
1 July 2026
Thea
Band lek,binnen 10 min klaar geen getreuzel perfect
28 June 2026
Mink
Sint Nicolaasga
Vakbekwame mensen en prima service.
21 June 2026
Henk
Rutten
Grote beurt, Auto rijdt prima. Goed overleg gehad.
21 June 2026
Ira
Oldemarkt
Steven
lemmer
Er wordt goed gecommuniceerd over wat er moet gebeuren. En de service is ook heel goed. Problemen worden keurig opgelost en een leenauto is ook goed geregeld.
Edith
Sint Nicolaasga
Prima, goede auto gekocht, dat tankklep niet op slot ging snel verholpen en viel nog onder de garantie. Prima behandeling. Alleen jammer dat bij het ophalen van de auto de verkoper nog onderweg was naar Lemmer, zeker een 1/2 uur moeten wachten.
Rudi
emmeloord
Alles keurig uitgevoerd en goede communicatie
17 June 2026
Lusy
Sneek
Alles kan en de service is uitstekend.
16 June 2026
Siebe
Bantega
service zoals het hoort , geen gedoe
15 June 2026
Johannes
De Lemmer
Duidelijk uitleg wat er staat te gebeuren met onderhoud op korte termijn
12 June 2026
Phil
10 June 2026
Joanne Bos van der Meer
Heerenveen
4 juni jl. bij Bosma in Lemmer geweest om een proefrit te maken met een 45km auto, Silence S04. De auto voldeed op papier al aan al mijn wensen en eisen, maar in het echt te zien, deed me voelen als een klein kind in een snoepwinkel. Het gesprek met de verkoper was aangenaam en al mijn vragen werden ruim beantwoord. Alles voelde goed en het plaatje werd, met het vaststellen van de prijs, compleet. A.s. dinsdag wordt de auto geleverd. Ben zo blij en enthousiast. Dank je Autobedrijf Bosma en Silence voor jullie service. Groetjes Ciska Postma
5 June 2026
Ciska
Sneek
Ze helpen je graag, en goed.
3 June 2026
Laurens
Sint nyk
De klant staat centraal. Repaties worden goed uitgevoerd. Prijs valt elke keer mee.
30 May 2026
Wilma
Rutten
Je wordt hier altijd correct geholpen door vakkundige mensen. Ik ben heel blij met mijn garage.
30 May 2026
Tjibbe