prima service

probleem prima op gelost.

• Prijs/Kwaliteit

Fijne, no nonsense garage.

Al jaren mijn vast adres voor onderhoud aan mijn auto. Ook als er iets is dat niet direct helder is, wordt er goed doorgezocht en wordt probleem ook opgelost. Daarom nu ook auto gekocht. Betrouwbare garage is goud waard.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service, goed personeel, maar wel steeds duurder

Uitvoering en meedenken met de klant uitstekend. Service en personeel op goed niveau. Minpuntje is wel dat ze steeds meer en meer de klant 'onnodige' kosten in rekening gaan brengen (naast klein materiaal, bijvullen sproeier - terwijl nog vol - nu ook het gebruik van diagnose apparatuur...volgende stap het gebruik van een schroevendraaier of tangetje ?)

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden over de fijne service

Fijn personeel Met geduld naar mijn klacht gehoord Duidelijk over het ws probleem van de auto en de mogelijke kosten Telefonische contact ook prima Reparatie goed verlopen Hopelijk het probleem nu voor jaren weer opgelost Hartelijk bedankt voor de snelle service

Goede service.

Ze komen hun afspraak na.

snel en vakkundig geholpen

zeer goed geholpen en vlot

• Prijs/Kwaliteit

Alles naar wens gebeurd, prima geholpen door het personeel, ik heb geen aanmerkingen!

Ooo

Prima aflevering

• Prijs/Kwaliteit

Aardig, deskundig, betrouwbaar en snel.

Ze houden onze Alfa al 10 jaar in prima conditie!

• Prijs/Kwaliteit

Goed advies en zeer klantvriendelijk

Op aanraden van mijn zoon terecht gekomen bij autobedrijf Bosma in Lemmer. Zij hebben de remmen van onze caravan op deskundige wijze gangbaar, schoongemaakt en gesmeerd. De remmen werken weer perfect. Ook de moeite die Vincent heeft gedaan om de nieuwe Allseason banden voor onze auto te bestellen en te monteren. Echt top ! Ik kom hier zeker terug !

Vriendelijke monteurs vakmensen

In 1 woord geweldig

goede servise

Top!

Opzoek naar een auto zag ik een mooie Renault scenic (kleur deed het hem) ik mocht een proef ritje maken, helaas was het qua verwachting toch niet mijn auto. Toen op advies naar Lemmer verwezen (door het goed luisteren en uitvragen van mijn wensen). Hier zag ik een mooie Seat, direct geholpen en mocht een proefrit doen. Deze auto paste beter bij mij en door een goed gesprek hem gekocht!

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede service en monteurs

Niets dan lof, problemen worden zeer goed opgelost

Top service

Top service

onderhoudsbeurt

Ik laat al jaren mijn auto onderhouden bij autobedrijf Bosma tot alle tevredenheid. Er is altijd overleg als zij iets constateren en komen de afspraken na.

Vriendelijkheid top

Ze helpen de klanten zeer vlot.

Leuke auto gekocht.

Vakmannen!

Top bedrijf!

Uitstekend!

De zwarte remolie laten vervangen en de handrem na laten kijken en de accu door laten meten. Remolie was echt nodig en de handrem is goed werkend bevonden en de accu was in een redelijke tot matige toestand. Een nieuwe accu met Start/Stop systeem is verstandig voor de koude winterperiode.

Snelle en goede service

Snel geholpen met een lekker band. Vriendelijk en goede service.

Staan klaar indien nodig

Erg vriendelijk personeel

Vriendelijk snelle service

Ze denken mee. Vriendelijk geduldig

• Prijs/Kwaliteit

Voor de klant wordt tijd genomen om een prijs indicatie te maken en heldere afspraak wanneer de auto weer gereed is. In tussentijd gebruik maken van leenauto. Nette tarieven.

Lemsterpad 38 B

8531 AA Lemmer