goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede haal en breng service bij reparatie. er wordt duidelijk aangegeven wat er gerepareerd moet worden. Vooraf worden all-in kosten bekend gemaakt zodat er geen verassingen ontstaan na uitvoering werkzaamheden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb niet veen geluk gehad met mijn Toyota Avensis diesel die ik had gekocht ter vervanging van mijn Carisma die 200.000 km zonder problemen heeft gereden. Na een reparatie van een remklauw kreeg ik problemen met mijn motor. De Toyota garage had aangegeven dat de diesel verstuivers vervangen moesten worden € 1.300, terwijl nader onderzoek van Spekkels uitwees dat dit het probleem niet was (€ 500). Recentelijk zonder koelvloeistof komen te staan. Samen zijn we er achter gekomen dat de pomp stuk was wat na 220.000 km kan gebeuren. Prima gerepareerd en uiteindelijk behoorlijk lager dan de offerte. Belangrijkste is dat ik bij deze garage niet het gevoel heb te worden bedot en dat vind ik erg belangrijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de pech gehad om een jaar geleden een tweedehands 940 te kopen die echt heel veel problemen had. Heb de eerste maanden meerdere keren langs de kant van de weg gestaan, ruitenwissermotor ging kapot, auto startte niet meer, uitlaat bonkte, enzovoorts. Steeds weer iets anders. \r\n\r\nGelukkig had ik hem bij Spekkels gekocht en niet ergens anders! Alles wat onder (drie maanden) garantie viel: zonder enig probleem werd dat keurig gerepareerd. Met de garantietermijn gingen ze overigens ook coulant om. Problemen werden altijd in mijn voordeel opgelost. Kortom: ze bleken echt dienstverlenend ingesteld. \r\nZe kunnen goed zoeken, weten gekke problemen op te sporen zowel mechanisch als elektronisch. Vriendelijke telefoniste/receptioniste, vriendelijke eigenaar. Heb paar keer zelf monteur aan de telefoon gehad, bereid om uitleg te geven. Erg prettig.\r\n\r\nIk moest in het begin wel wennen aan de soms wat vage afspraken. Wat iets precies gaat kosten, wat precies de garantie is, etc. En alles gaat mondeling. Ik dacht in het begin regelmatig: dit is zo\'n glad dubbelzinnig verkoperspraatje. Maar nee hoor, als puntje bij paaltje kwam werd altijd alles erg keurig opgelost. En dat is wat telt.\r\n\r\nIk woon in Amsterdam. Die zit vol met garages. Toch kom ik helemaal naar Bunnik rijden voor hun service, die is dat echt waard! Ik beveel Spekkels bij iedereen aan, en van harte!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle reactie op probleempje meteen afspraak.gemaakt en opgelost\r\nprima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit keer de poetsbeurt; auto is weer als nieuw. Zoiets moet je jezelf af en toe cadeau doen. Keurig werk.\r\nDe buitenkant glimt als nieuw en de binnenkant is zo verschrikkelijk schoon geworden. Ik kom zelf een heel eind, maar dit krijg ik niet voor elkaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs voor het eerst in aanraking gekomen met deze garage voor de aanschaf van een nieuwe auto. Het bedrijf sprong er positief uit door hun eerlijke en goede service; een nette prijs voor de inruil auto en de nieuwe auto is van binnen en buiten in perfecte staat afgeleverd. Ook toen we enkele weken na aanschaf van de auto ontdekten dat de airco niet goed functioneerde is dit direct kosteloos gerepareerd.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kennis van zaken, betrouwbaar bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, correct, BIJZONDER SERVICEGERICHT, goede kwaliteitprijsverhouding. Hele vriendelijke mensen.\r\nAls jaren \'hofleverancier\'.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en heel vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen en hel behulpzaam en ze denken met je mee.

Rumpsterweg 29

3981 AK Bunnik