goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk, altijd prettig te woord gestaan, er wordt meegedacht, vervangend vervoer mogelijk als reparaties langer duren, betaalbaar.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct en behulpzaam
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals gebruikelijk worden zowel mijn vrouw als ikzelf, zolang wij bij Spekkels Autobedrijf komen, altijd zeer goed en vlot geholpen door zowel de eigenaar als zijn medewerkers.\r\nM.a.w. geen enkele klacht of opmerking.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze Volvo naar Spekkels gebracht voor onderhoud, APK en reparatie radio. Daar bleek, dat de radio helemaal gerepareerd moest worden in Eindhoven. Dat viel natuurlijk tegen. Wij hadden bovendien weinig tijd. MAAR de mensen van Spekkels boden spontaan aan onze Volvo naar Eindhoven te brengen en weer op te halen. Kijk, dat is super service! Geweldig, onze dank en welgemeende complimenten!!!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, afspraak gemaakt, auto gebracht, APK uitgevoerd, gemeld dat auto weer klaar staat, auto opgehaald en betaald... precies zoals het zou moeten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en deskundig bedrijf. Specialist op het gebied van oude Volvo\'s. Mijn auto was wel wat lang weg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het moment dat ik de auto in februari 2015 bij de heer van Leeuwen heb kocht ben ik zeer tevreden over dit bedrijf.\r\nWerd na 3 maanden (afloop garantie) nog nagebeld of ik nog tevreden was met de auto en of er nog bijzonderheden waren. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt heel erg goed. Informatief, meedenkend, eerlijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte VW Golf gekocht bij Arnoud. Werd op een erg fijne manier te woord gestaan. Eerlijk, open en recht door zee. Auto werd op afgesproken datum afgeleverd en de puntjes (2) die ik had waren keurig gerepareerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed. Ik heb een auto van 14 jaar oud en dan is het belangrijk dat een garage goed kan beoordelen wat wel en niet noodzakelijk is. Met dealers en merkgarages heb ik minder goede ervaringen omdat zij vaak alleen in termen van \"nieuw kwaliteit\" kunnen denken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed autobedrijf met zeer vakkundige en vriendelijke medewerkers,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, al jaren. Deskundig, klantgericht en een prima prijs/kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte Peugeot 207 gekocht bij eigenaar de heer van Leeuwen.\r\nWerd op een erg prettige manier te woord gestaan. Duidelijk en recht door zee. Daar houd ik van.

Rumpsterweg 29

3981 AK Bunnik