Geachte heer Dunsbergen. Het is niet terecht dat u ons deze beoordeling geeft zonder uitleg. wij hebben op u verzoek een diagnose gesteld i.v.m. slecht starten bij kou. we hebben de auto 1 dag gehad voor diagnose en diverse testen en de volgende dag nog een keer getest. toen hebben wij de prijsopgave gedaan. u wilde de auto niet laten repareren en u kwam de auto sávonds weer ophalen en we hebben 2.5 dagen de leenauto doorberekend en u heeft een rekening gekregen van €189. dit is een hele schappelijke rekening geweest. de leenauto hebben we €15.00 per dag door berekend en de verbruikte brandstof en rest voor diagnose. wij vinden het niet correct om zo te reageren.
Rumpsterweg 29
3981 AK Bunnik