Snel een afspraak kunnen maken, goed gecommuniceerd over de verwachtingen. Verwachtingen ook waargemaakt. En dat alles met een vriendelijke lach!
Het was onbekend waarom mn auto niet starre. Na vele onderzoeken kwam spekkels er zelf niet uit. Door naar Mercedes. Spekkels heeft het allemaal goed geregeld en geen extra kosten berekend. Top bedrijf en mijn vaste garage!
uitstekend bedrijf. bij extra hulp wordt je zo als mogelijk door hun geholpen.
Goede service, vriendelijke werknemers.
Een positieve garage die met jouw zoekt naar praktische oplossing van jouw probleem
Gewoon goed.
haal en brengservice en snel handelen ideaal
Ik kreeg onderweg een probleem met de auto en kon al tijdens de reis overleggen over wat het probleem kon zijn. Werd direct gerustgesteld en kon voor de volgende dag een afspraak maken. Super goede en betrouwbare garage!
Staan altijd voor je klaar en je hoeft nooit bang te zijn voor niet noodzakelijke handelingen.Correct,vakkundig,betrouwbaar
Goede vakmensen! Met apk zullen waar kan dingen herbruiken, maar kwaliteit staat voorop. Elke klant word vriendelijk te woord gestaan.
Snelle service en klantgericht
Kapotte bougie, vanochtend gebeld, in de middag al gerepareerd
Vriendelijke service en kennis van zaken.
Zeer goede ervaring met Autobedrijf Spekkels. Snelle reactie als er problemen zijn met auto en zeer goede resultaten inzake afhandeling klachten enz.
Goed geholpen, winterbanden erop en efficiënt gedaan.
Heel prettig geholpen.
Keurig bedrijf met veel aandacht voor auto en klant.
Supersnelle dienstverlening! Altijd klantgericht en bereid een extra stap te zetten!
Er wordt actief meegedacht, voor- en nadelen van diverse merken besproken, geholpen met het zoeken naar de beste auto qua prijs/kwaliteit verhouding. En dat alles op een vriendelijke, correcte, en professionele manier.
Kilantvriendelijk en kundig
Zeer goed geholpen bij dit bedrijf
Zie hierboven.
goede en snelle service. staan altijd voor je klaar.
Zoals altijd: uitstekend
Rumpsterweg 29