Zoals al 30 jaar een goede service en persoonlijke ervaring
altijd goed en deskundig geholpen maar weggegaan wegens overgang naar nieuw merk
Inmiddels al meerdere auto's gekocht en laten onderhouden bij Spekkels. Al jaren naar volle tevredenheid klant vanwege de persoonlijke service en deskundige advies en hulp.
Reparatievraag goed verholpen.
Had an mot and service.booked me in for 9 am and were done by 10
Als er iets met de auto is, gaan we gewoon langs en helpen ze meteen. Laatst was iets nog niet helemaal goed, ga ik terug en maken ze het in orde zonder kosten. De leenfietsen zijn fantastisch. Ze zien er eenvoudig uit maar zijn kwalitatief helemaal top. De fiets die ik altijd heb, is lekker snel ook al heeft ie geeneens versnellingen.
Ik heb online een afspraak gemaakt wat fijn is. Auto gebracht en kom hem in de middag weer ophalen. Keurige uitleg van de werkzaamheden die gedaan zijn. En klaar! Vriendelijk, betrouwbaar en accuraat
Als klant wordt je zeer serieus genomen, vriendelijk bejegend en wordt er met je meegedacht. Wat ze beloven komen ze ook na.
Cirrecte en adequate service
Deskundig, bekwaam,voorkomend en vriendelijk.
Kom er al tien jaar. Altijd tevreden
Mijn auto werd keurig op tijd opgehaald en later die dag kreeg ik telefonisch een prijsopgave van de APK. De auto kwam de volgende dag weer netjes terug en was zelfs even gewassen! Fijne service, bedankt!
Snel een afspraak kunnen maken, goed gecommuniceerd over de verwachtingen. Verwachtingen ook waargemaakt. En dat alles met een vriendelijke lach!
Het was onbekend waarom mn auto niet starre. Na vele onderzoeken kwam spekkels er zelf niet uit. Door naar Mercedes. Spekkels heeft het allemaal goed geregeld en geen extra kosten berekend. Top bedrijf en mijn vaste garage!
uitstekend bedrijf. bij extra hulp wordt je zo als mogelijk door hun geholpen.
Goede service, vriendelijke werknemers.
Een positieve garage die met jouw zoekt naar praktische oplossing van jouw probleem
Gewoon goed.
haal en brengservice en snel handelen ideaal
Ik kreeg onderweg een probleem met de auto en kon al tijdens de reis overleggen over wat het probleem kon zijn. Werd direct gerustgesteld en kon voor de volgende dag een afspraak maken. Super goede en betrouwbare garage!
Staan altijd voor je klaar en je hoeft nooit bang te zijn voor niet noodzakelijke handelingen.Correct,vakkundig,betrouwbaar
Goede vakmensen! Met apk zullen waar kan dingen herbruiken, maar kwaliteit staat voorop. Elke klant word vriendelijk te woord gestaan.
Snelle service en klantgericht
Kapotte bougie, vanochtend gebeld, in de middag al gerepareerd
Rumpsterweg 29
3981 AK Bunnik