apk op korte termijn en snel gedaan
Er waren wat kleine dingetjes met de auto die ik daar kocht. Na het mailtje kon ik gelijk mijn auto droppen voor een leenauto en kon ik hem de volgende dag ophalen. Alles op orde. Fijne service
Met de gevraagde APK met inspectie heeft de fa. Spekkels wederom precies gedaan wat ik vroeg. Zonder bijkomende extra smoesjeskosten. Zo hoort het: eerlijk en tegen een nette prijs. Wederom top gedaan. Zo blijft autorijden betaalbaar.
Een garage om aan te bevelen.
Zoals vermeld; vlotte, deskundige en vriendelijke service.
Ik ben adequaat geholpen na het verlies van mijn zomerbanden ten gevolge van faillissement van mijn vorige garage.
Zie boven
Vriendelijke snelle correcte behandeling
service is gewoon goed
Goed en snel geholpen
Ik ben op zich prima geholpen en de auto is netje volgens afspraak afgeleverd. Wel had ik het fijn gevonden als er meer tijd voor de aflevering was genomen. Er werd niet meegelopen naar de auto, maar er werd gewezen van daar staat de auto. Zo hoort dat uiteraard niet, ik geef toch een bedrag van 6500 euro uit en had iets meer uitleg verwacht, hoe werkt de auto etc. en een bak koffie had ook gekund. Dus wat dat aangaat, niet helemaal tevreden. Voor de rest een vriendelijke man, maar tip. Iets meer aandacht voor de klant bij aflevering. Groeten Rick Kleverlaan
Beste Rick Kleverlaan i.v.m het Corona maatregel moet het contact tot het minimale beperkt blijven geen handen schudden zo min mogelijk contact momenten niet koffie drinken aan een tafel zitten niet in de auto zitten met de klanten . ik begrijp dat het niet vriendelijk overkomt maar voor de veiligheid is dit het beste vriendelijke groet Arend Spekkels
Zoals al 30 jaar een goede service en persoonlijke ervaring
altijd goed en deskundig geholpen maar weggegaan wegens overgang naar nieuw merk
Inmiddels al meerdere auto's gekocht en laten onderhouden bij Spekkels. Al jaren naar volle tevredenheid klant vanwege de persoonlijke service en deskundige advies en hulp.
Reparatievraag goed verholpen.
Had an mot and service.booked me in for 9 am and were done by 10
Als er iets met de auto is, gaan we gewoon langs en helpen ze meteen. Laatst was iets nog niet helemaal goed, ga ik terug en maken ze het in orde zonder kosten. De leenfietsen zijn fantastisch. Ze zien er eenvoudig uit maar zijn kwalitatief helemaal top. De fiets die ik altijd heb, is lekker snel ook al heeft ie geeneens versnellingen.
Ik heb online een afspraak gemaakt wat fijn is. Auto gebracht en kom hem in de middag weer ophalen. Keurige uitleg van de werkzaamheden die gedaan zijn. En klaar! Vriendelijk, betrouwbaar en accuraat
Als klant wordt je zeer serieus genomen, vriendelijk bejegend en wordt er met je meegedacht. Wat ze beloven komen ze ook na.
Cirrecte en adequate service
Deskundig, bekwaam,voorkomend en vriendelijk.
Kom er al tien jaar. Altijd tevreden
Mijn auto werd keurig op tijd opgehaald en later die dag kreeg ik telefonisch een prijsopgave van de APK. De auto kwam de volgende dag weer netjes terug en was zelfs even gewassen! Fijne service, bedankt!
Snel een afspraak kunnen maken, goed gecommuniceerd over de verwachtingen. Verwachtingen ook waargemaakt. En dat alles met een vriendelijke lach!
Rumpsterweg 29
3981 AK Bunnik