Een dag later al terecht gekund voor 2 nieuwe banden!
Ik kom al jaren bij Spekkels. Kan er altijd snel terecht als er iets is (met mijn al wat oudere auto), ook als het druk is. Fijne garage waar ik prettig word geholpen!
Prettige service, deskundige aanpak: serieus nemen van de gestelde vragen/problemen.
Eerlijk garagebedrijf met een hele goede service!
Idem als boven
We zijn al 40 jaar een tevreden klant. De auto werd bij mij thuis opgehaald, wat heel prettig is. Het probleem werd binnen een dag verholpen.
Klant sneller en beter op de hoogte houden hoe en wat zodat de klant niet meerdere keren hoeft te bellen om informatie los te peuteren.
Komt afspraak na en handelen direct
duidelijke afspraken, en van tevoren gebeld wat de kosten worden. super service
Spreekt voor zich
Snelle goede service Al meer dan 20 jaar een tevreden klant
Altijd prettige ontvangst, keurige rekening en altijd als afgesproken
Ik kreeg een duidelijk antwoord op de door mij gestelde telefonische vraag en toen ik bij de garage kwam werd het euvel aan de auto professioneel opgelost.
Auto werd opgehaald en paar uur later weer weggebracht, alles netjes gefikst. Auto netjes achtergelaten, duidelijke communicatie. Helemaal top!
Ieder jaar een plezier om naartoe te gaan. Top zo Arend en Frans.
Uitstekend.
Goed overleg vooraf zodat duidelijk is wat er gedaan moet worden en wat de kosten zullen zijn.
Zeer goede ervaring en we gaan als goede bekende met elkaar om
Al jaren vaste klant, wordt hier altijd goed behandeld. Vooraf gebeld voor reparatie met advies voor vervanging. Prijzen zijn ook redelijk.
Tijdens een proefrit was het geen probleem om tussendoor de auto te laten beoordelen door een andere garage. De punten die genoemd zijn, zijn verholpen en de auto was snel klaar en werd afgeleverd met een nieuwe APK. Na de vakantie kan ik nog terug komen om een kabel van 1 van de achterstoelen af te stellen. Kortom, goede service en al eerder genoemd.. Lekker koffie
We komen hier al jaren tot volle tevredenheid. Dit jaar voor het eerst onze caravan in onderhoud gedaan bij Spekkels. Ik wist niet dat ze dat ook doen.
Er waren een paar kleine, maar lastige mankementen (raampje bestuurder ging niet meer open, antennen kapot) en ik wilde een nieuwe autoradio. Bij alle dingen ben ik snel en deskundig geholpen.
Ik bracht een Volvo V40, waar het nodige aan mankeerde, na degelijk onderzoek door Spekkels een hele was lijst. Voor nog geen € 3000,= hebben ze deze auto als “nieuw” gemaakt! (Nw radiator, nw accu, nw ruitenwisser installatie l en R, nw distributie, nw veiligheids gordel, olie ververst, nw filters, nw rem olie, etc etc) Ben erg tevreden, correct geholpen, tussentijds op de hoogte gehouden van de vorderingen, leen auto mee. KORTOM : EEN ZEER TEVREDEN klant, ik kan deze garage bij een ieder aanbevelen!
Vakkundig, eerlijk, goede communicatie, fijne service, meedenken
Rumpsterweg 29
3981 AK Bunnik