De deskundigheid maar ook de aandacht voor mijn persoonlijke situatie voor mij erg waardevol!
Klantgerichtheid en service staan bij Spekkels hoog in het vaandel! Auto gebracht voor APK, enkele reparaties uitgevoerd, en alles in één dag klaar! Super! Een dikke 10!
Geheel zoals ik gewend ben, helemaal top!
Goede service en vriendelijk personeel!
Van te voren een duidelijke prijs voor het vervangen van distributieriem en waterpomp, alles netjes op tijd klaar en geen bijkomende kosten.
Men was heel behulpzaam
Ik kon snel terecht voor een afspraak voor een APK en onderhoudsbeurt . Geen grote kosten anders wordt je netjes gebeld
In tegenstelling tot mijn ervaring met grote autobedrijven zijn de lijnen met Spekkels kort en kun je er snel terecht. Dat werkt goed voor mij.
Altijd de beste service, snel, accuraat en klantgericht.
Omdat er van te voren duidelijk wordt aangegeven wat er naast de apk gedaan moest worden stond ik niet voor verrassingen. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan.
Zeer behulpzaam en een top Survice
Zeer sympathieke benadering en waardevolle adviezen.
Winterbanden op tijd en vakkundig gemonteerd!
Werd meteen geholpen. Kreeg koffie en een babel
Defecte brandstofregeling snel en effectief opgelost, gelijk maar een onderhoudsbeurt gegeven, alles in een paar dagen gefikst!
We zijn heel erg blij met de service die is gegeven. Het personeel is ook heel erg vriendelijk.
Auto aangeboden voor APK en grote onderhoudsbeurt. Dacia Logan, Bijna 66000 km op de teller, 11 jaar oud. Bij het weer ophalen van de auto bleek er een steekproef te zijn uitgevoerd door het RDW. Hier kwam hij natuurlijk glansrijk doorheen, want ja......al jaren onderhouden door Autobedrijf Spekkels....dus dan komt het dik in orde. Alle lof voor dit bedrijf! Fijne feestdagen, alvast de beste wensen, veel gezondheid en eh....tot volgend jaar maar weer...
Altijd correct geholpen.
Mijn startmotor was kapot. Vrijdag gebeld, maandag auto gebracht, dinsdag klaar!
Geen Probleem.
Een aanrader
Goede service.
Intussen kom ik er al jaren. Ze denken prettig mee en zijn helder over wat iets kost en wat er wel en niet mogelijk is.
Het vervangen van de banden was zo gepiept.
En top garage met prettige mensen die zorgvuldig je auto verzorgen.
Rumpsterweg 29
3981 AK Bunnik