Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Komen al jaren bij Autofirst Schoormans en zijn meer dan super tevreden wat betreft het vakkundig personeel en de betrouwbaarheid!!
13 April 2026
Antoinet
Kerkrade
Dit team zorgt er met hun vakkundigheid dat je auto weer in topconditie is. Ze denken mee, geven je tips. En het is altijd gezellig, voel me er gewoon thuis. Het is denk ik vooral het vertrouwen dat er is in dit team. Ze staan gewoon altijd voor je klaar .
24 December 2025
Monique
Duidelijk en transparant
13 October 2025
Thijs
Landgraaf
Wat een fijn autobedrijf is Autofirst Schormans. Alleen maar lof. We hebben veel vertrouwen in het vakkundig personeel.
10 August 2023
Alex
Eygelshoven
Onze zoon had meerdere storingen aan zijn auto, uitgelezen bij een andere garage. Die konden hem niet verder helpen. Via andere klanten van Schoormans bij deze garage terecht gekomen. Wat bleek nu, schijnbaar had de 1e garage geen reset gedaan van het apparaat waar mee men storingen doet uitlezen en stonden deze nog allemaal erin bij de auto van onze zoon. Autobedrijf Schoormans had in feite direct in de gaten wat er mis was met de auto en voor een schappelijke prijs is de auto weer gerepareerd.
17 October 2022
Mirjam Franssen
KERKRADE
De vakman zegt wat er gebeuren moet en jij bepaalt of je daar mee akkoord gaat. Deze benadering geeft me een goed gevoel.
4 May 2022
Berikoven
Eygelshoven
Ik ben ronduit tevreden over de reparaties en onderhoudsbeurten die door Autofirst Schoormans al vele jaren aan mijn auto’s zijn uitgevoerd. Daarnaast steeds vakkundig advies, gebruik van originele of prima kwaliteit vervangende materialen. Ook door het jaar steeds uitstekende service en adequate hulp.
5 April 2022
Ger
Landgraaf
Deskundig, eerlijkheid, neemt de tijd.
11 January 2022
Antoinet Vandebergh
Kerkrade
De monteurs staan altijd klaar, net als de koffie en thee. Goede service!
15 October 2021
Mariska Jansen
Heerlen
Ben al jaren bij Schoormans garage en ben super tevreden. Ik hoop dat ik hier nog lang klant mag zijn…..
25 June 2021
Sjoukje
Kerkrade
Wordt er altijd naar volle tevredenheid geholpen. Echte aanrader en goede service.
24 June 2021
jwh heinrichs
LANDGRAAF
Kom al jaren bij Schoormans voor de onderhoudsbeurten apk en reparaties. Altijd goed geholpen
3 July 2020
Kenneth
Landgraaf
Kom er al jaren en wordt altijd vriendelijk, deskundig en goed geholpen
9 March 2020
Sebastiaan
Hundscheidt
Ik werk in de thuiszorg en heb mijn auto heel nodig. Autograrage Schoormans hebben mij al vaak gered. Hartstikke bedankt!!!!
9 March 2020
Britta Trautmann