goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reeds een aantal wagens bij deze garage gekocht in de loop van 25 jaar en steeds keurig geadviseerd,bediend bij beurten en keuringen. \r\nMen denkt mee hoe een en ander zo goed en voordelig mogelijk gerepareerd kan worden, uiteraard zonder hun APK-licentie op het spel te zetten! En zo hoort het ook! Top service, Top monteurs en spreek wens uit dat bedrijf nog lang deze inzet mag blijven tonen!Zelf niet hellen ......Jo bellen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In noodgeval staan ze altijd voor je klaar. Goede service. Luisteren goed naar wat de klant wil of voor een probleem heeft. Perfect onderhoud en weinig onvoorziene dingen. Zeer betrouwbaar. Om aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vanaf mijn 2de auto ben ik klant van dit bedrijf en ik ben nog nooit teleurgesteld. Vakkundig personeel en een bedrijfsleider die \"de klant is koning\" hoog in het vaandel heeft staan. Kwaliteit heeft zeker zijn prijs, maar het is het zeker waard. \r\nBravo Jo, ga zo door.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al 43 jaar in deze garage voor onderhoud en APK keuring.\r\nPrima service en je wordt steeds goed geholpen door vakkundig personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Bij aankoop van mijn nieuwe auto heb ik goede en duidelijke uitleg gekregen.\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf toyota niet van dit bedrijf \r\nmaar al jaren kom ik er voor onderhoud service en apk\r\nprima bedrijf houden zo\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enkele jaren terug gebruikte auto gekocht waar ik, zelf nu nog erg veel plezier van heb. Weinig problemen mee gehad, enkel gebruikelijke slijtage. Niet te duur, ze denken altijd met me mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerdere auto\'s gekocht, altijd in onderhoud geweest. Vooral goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Seat arosa 3 jaar geleden gekocht bij deze garage. Mijn eerste auto. Garage Olympia heeft voor mij echt de perfecte auto bezorgd. Bijna geen problemen gehad en als er iets was heb ik iedere keer de perfecte service gekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wijzijn al heel lang klant van deze garage.\r\nZowel voor reparatie als ook voor het aanschaf van occasions ben je hier aan het goede adres. De kundigheid ,service en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel!!!!!!!\r\nZe verdienen van ons een dikke 10!!!!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf mijn eerste auto in 1973/74 ben ik klant bij deze garage, waar toen de huidige eigenaar al als vakkundig monteur in dienst was. De toenmalige Ford Taunus GXL werd in de loop der jaren gevolgd door een Peugeot Familiale, een reeks Mazda 626’s en enkele Hyundai Trajets. De meeste van die auto’s heb ik ook daar gekocht en niet rechtstreeks bij een dealer. Nooit spijt van gehad. Het technisch onderhoud was er altijd in goede handen. Altijd veilig, geen onnodige zaken en indien mogelijk op haar eigen initiatief een goedkoper en degelijk alternatief. Alhoewel ik geen brokkenpiloot ben, loop je in meer dan veertig jaar op de weg wel eens een deukje op. Ook dat soort zaken werd altijd vakkundig gerepareerd. Snel, correct en met begrip voor de omstandigheden van de klant. Ik ben zeer tevreden, vandaar een dikke negen en een half, want de tien is alleen voor de meester maar die ken ik niet!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over Garage Olympia. Ik heb bij Garage Olympia inmiddels 2 occasions gekocht, prima kwaliteit. Deze autogarage zorgt de afgelopen jaren dat mijn auto netjes gerepareerd, onderhouden en/of gekeurd wordt. Alles gaat in prima, duidelijk en transparant overleg. Je merkt duidelijk dat Olympia zich zeer betrokken voelt bij de klant.\r\n\r\nEen dikke 10 dus!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een gerage die een zeer goede services heeft en erg klant vriendelijk is.\r\nDe prijs kwalitijd verhouding is zeer goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dat men de afspraken zeer goed nakomt en dat men nog als klant goed behandeld wordt en niet zoals veel andere zakkenvullers. De prijs kwalitijd verhouding is heel goed en er wordt niet zomaar roekeloos iets gemaakt maar eerst in goed overleg.\r\nHet is gewoon een perfecte garage die er wezen mag, en niet in een lux pand wand dat betaal je toch maar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren klant van dit bedrijf.\r\nNiet allen voor onderhoud, maar ook voor aanschaf van nieuwe auto\'s.\r\nDit tot grote tevredenheid.

zeer slecht, onaanvaardbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, klantvriendelijk personeel,deskundige reparaties

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst duidelijke uitleg betrouwbaar prijs/kwaliteit verhouding.\r\nVakkundig personeel en bij kleine reparaties is de koffie zo klaar.\r\nVoor dat men het weet is de auto al weer klaar.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf garage waar het woord vriendelijkheid en klantenservice nog bestaat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al mijn auto altijd gekocht bij garage Olympia.\r\nSnel en goed geholpen en deskundig personeel.\r\nIk kom al 28 jaar bij garage Olympia en ben nooit ergens anders geweest wegens de goede en snelle service.\r\nRene
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jarenlang laat ik het onderhoud van twee auto\'s verzorgen bij garage olympia (autofit). Tot twee maal een nieuwe auto gekocht. Onderhoud, schadeherstel, klantvriendelijkheid zowel van de eigenaar als personeel\r\nverdient zoals bij het programma Radar wordt gezegd: EEN WARME DOUCHE.\r\nIk hoop indien ik autoproblemen heb nog jarenlang bij garage terecht kan. Uitstekend bedrijf.
  • Reden bezoek Andere reden

Nieuweweg 38