prima ontvangst

adres op rekening klopt niet helemaal: huisnummer moet zijn 28 en niet 38

deskundig en vriendelijk

Ook dit keer is de reparatie (voorbanden gewisseld)deskundig uijtgevoerd. Auto rijdt weer pima.

Zoals altijd goed

Tevreden

geweldig

auto thuis opgehaald, gemaakt en de dag erna weer teruggebracht. in een woord geweldig

Goeie service

toppy !

uitstekende service

goed vakmanschap en zeer vriendelijke behandeling.

Uitstekende service

Met pech geholpen, wagen dag later klaar tegen een prima prijs. Goede voorlichting en afspraken uitstekend nagekomen.

Goed werk verricht

Vakkundig, eerlijk en betrouwbaar

• Prijs/Kwaliteit

Jo, Richard en de verdere teamleden laten iedere keer weer blijken liefde voor het vak te hebben.

Vriendelijk contact en gedegen werk voor een fatsoenlijke prijs. Paul Geurts Valkenburg

Service is prima.

Ik had niet verwacht dat ik door de situatie met mijn vrouw de leenauto moest betalen. Groetjes Trees en Frans van Lanen

Top service!

Zoals altijd snel en vakkundig geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Niet lang hellen...gewoon even Garage Olympia bellen!

Zat in Almere en een lichtje ging branden. Gekeken in onderhoudsboekje......neem contact op met garage voor check! Het was vrijdag en het weekend lag in het verschiet en dus niet mogelijk om op openingstijden bij garage te zijn. Telefonisch contact gehad en kreeg van medewerker eenduidige uitleg hoe te handelen bij de diverse mogelijkheden die het lampje zou kunnen aangeven. Zou met auto nog kunnen rijden naar het zuiden. Zaterdags gedaan en veilig aangekomen. Maandag even langs garage en euvel werd meteen bij het uitlezen geconstateerd. Onderdeel werd besteld en is op een afgesproken dag super snel en professioneel vervangen. Bij het ophalen van de auto had men ook al mijn winterbanden erop gelegd! Ja dat is mijn garage...altijd vooruitkijken en daardoor kostenbesparend werken! Dikke Pluim!

zeer professioneel en vriendelijk

Al een aantal jaren mijn garage. Nadat ik in Klimmen een auto gekocht had, wel weer terug naar Olympia voor onderhoud. Blijkt dat iets totaal niet in orde was. De verkoper (ook garage) had mij hierover niet ingelicht. Gelukkig bij Olympia meteen goed voorgelicht en probleem verholpen. Nu rijd ik met een veilig gevoel. Top, bedankt!!!

Goed en vakkundig geholpen

Goed en vakkundig geholpen.

Snel

Met onverwachte dingen word ik altijd snel geholpen

snelle service

snelle service

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

vriendelijke mensen en werken ook snel!

Kon meteen terecht voor het motordefect zonder afspraak , erg fijn dat ze zoveel begrip tonen! En we kregen een leuke kalender voor het nieuwe jaar.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd fijn om de auto te laten verzorgen door AutoFirst Olympia

Bedrijfswagen wordt onderhouden door Garage Olympia. Dit gebeurt al jaren naar volle tevredenheid.

Altijd weer goed geholpen

Goede service en vriendelijke en deskundige mensen

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijkheid en bereidwilligheid staan hoog in het vaandel.

Wij hebben thuis 3 auto's rijden en alle in het onderhoud bij Autofirst Olympia. We zijn altijd tevreden over de deskundigheid en de vriendelijkheid.

Snelle en goede service

Ik kon direct terecht voor een apk keuring. Noodzakelijke aandachtspunten konden direct worden opgelost. Vriendelijke bediening.

Prima zoals gebruikelijk

Alles ok behalve viel de rekening wat tegen.

• Prijs/Kwaliteit

zeer nette en goede garage met kennes van zaken.

Super service!

Het was een wat lastiger probleem maar ik werd prima geïnformeerd en kreeg zelfs een leenauto aangeboden nu het wat langer duurde en de kosten vielen erg mee.

Nieuweweg 38

6301EV Valkenburg a/d geul