goede service fijn.
Snel geholpen door deze mannen en niet duur
Bij het maken van een afspraak voor een grote beurt was de prijs op internet circa 330 euro. De factuur bedroeg uiteindelijk circa 400 euro zonder extra reparaties. Naw wordt er dus een prijs excl btw op internet aangeboden hetgeen wettelijk niet is toegestaan tenzij het wordt vermeld . Dus dat was een domper. Verder niet duidelijk of de remolie nu wel of niet vervangen is hetgeen wel elke twee jaren moet. Mijn vrouw heeft de auto afgehaald en hier niet naar gevraagd.
Meteen opgelost ondanks erg drukke periode thanks
Ik kom er extra voor naar Valkenburg
Grote beurt nodig, ze communiceren vooraf alles netjes. Afspraken maken gaat eenvoudig en ze houden zich er ook aan.
gewoon een goeie en perfecte garage
Via garage Olympia andere auto gezocht; hierbij prima geholpen. Ook altijd tevreden over de ervaringen met het onderhoud van onze vorige auto. Prima service en prettig contact! Dank daarvoor!
Zonder meer goed
Ook deze keer weer goed, prettig en snel geholpen.
Goede service en vakmanschap
Kon snel terecht voor de APK. Goede communicatie over gebreken, de noodzakelijke reparaties en kosten
Fijne service
Prima garage , niets op aan te merken
snel en goed geholpen, ik blijf hier terugkomen
Je maakt snel afspraken. Het wordt op tijd goed uitgevoerd voor een vriendelijke prijs.
Direct contact met de 'baas' is voor mij doorslaggevend. Prettig! Vakkundig! Liefde voor het vak en voor je auto! Prijs /kwaliteit vind ook ook vijf sterren.
Richard, de eigenaar is, nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt op zoek gegaan naar een passende auto voor mij. Na een keuze gemaakt te hebben is hij ook gaan kijken of de betreffende auto ook echt in orde was, alvorens ik hem definitief kocht. Daarna netjes afgeleverd, gekeurd en een servicebeurt. Proefrit met ruim voldoende uitleg. Ik ben erg tevreden met de service en de nieuwe auto.
Ook nadat Richard het bedrijf van Jo heeft overgenomen (ik weet niet of Suzanne er ook in zit) is de kwaliteit van het werk en de service hetzelfde gebleven. Paul Geurts Valkenburg Lb
Snel en vakkundig geholpen
Nadat de auto na terug keer van vakantie afgeschreven was door een garage in het buitenland toch een second opinion laten doen bij mijn eigen garage en hier heel erg blij mee. de auto rijdt weer, daarnaast ook nog heel vlug een grote beurt en een APK kunnen inplannen. Zeer tevreden
Al een aantal jaren mijn vaste adres voor APK en onderhoud.
APK keuring volgens afspraak. Zeer vriendelijke en correcte communcatie + tijd voor extra adviezen.
Snel en vakkundig geholpen
Nieuweweg 38