Goede en snelle service

Bedankt voor de zorgvuldig uitgevoerde reparatie.

Uitmuntende service!

Aantal maanden geleden, in mijn zoektocht naar een knipperlichtje, bij garage Olympia terechtgekomen. Er werd niet gewoon nee verkocht, zoals bij eerdere garages, maar direct gebeld of het lampje elders voorradig was. Top! Toen besloten om APK ook bij Olympia te laten uitvoeren. Wederom helemaal niks op aan te merken. Blijf hier in de toekomst altijd terugkomen.

• Prijs/Kwaliteit

De service en kwaliteit wordt goed na voren gebracht

De dienst verlening wordt goed en positief waar gemaakt

Deskundig

Professioneel en persoonlijk

De tekst hierboven zegt alles !

Goed en vakkundig

Vriendelijk en behulpzaam.

zeer goede garage

Word snel geholpen en vriendelijk deskundig

prima servive

alles is prima geregeld.

• Prijs/Kwaliteit

Adequaat geholpen op korte termijn

Na een klein probleem te hebben ondervonden met mijn auto tijdens een vakantietrip naar Zuid-Limburg heb ik contact opgenomen met AutoFirst Olympia. Ik kon dezelfde dag nog langskomen en heb het probleem uitgelegd. Daarnaast gelijk gebruik gemaakt van de APK-keuring welke ook netjes is gedaan. Het probleem met de auto helaas nog niet helemaal verholpen, maar AutoFirst heeft uit eigen beweging een klein onderzoek gedaan en mij doorverwezen naar de VW-dealer met de waarschijnlijke oorzaak.

uitstekend!

Snel, vriendelijk, adequaat, onderlegd, hulpvaardig en vriendelijke prijzen.

goede en snelle service

eerste keer bij deze garage geweest. Vriendelijk personeel. snel en correct geholpen voor een apk keuring. erg tevreden!

Geweldig,bedankt.

Dank je wel voor alles

Heel tevreden

We zijn al jarenlang klant mbt onderhoud van twee wagens. Na een recente aanschaf van een 2e-handswagen elders kon ik weer bijna direct terecht om deze te laten controleren (vooraf wel aangegeven dat ik die dag zou langskomen). Bij vorige aankopen gingen we bij de testrit al even langs, deze keer kwam de wagen van verder en was dit dus een aankoop voordat we het oordeel van garage Olympia kenden. Een goed uurtje later konden we de wagen alweer ophalen, gevonden lekkage (spijkertje) in de bij de wagen meegeleverde winterbanden was reeds hersteld en ik kreeg een heldere uitleg over wat ik komend jaar/jaren kan verwachten mbt o.a. onderhoud. Mijn paar resterende vragen werden ook duidelijk beantwoord. Mijn vertrouwen in garage Olympia is groot.

Superieur

Goede hulp,goede service, vriendelijk personeel en een hele goede baas

Uitstekende service

Ze zijn zeer klantvriendelijk en zeer goede service. Je krijgt duidelijke uitleg bij reparaties.

Toppie

top

top

• Prijs/Kwaliteit

Top zoals altijd ben super tevreden over kennis, de vakmanschap, vriendelijkheid en service.. Ga zo door!!

Prima service en benadering

Perfecte service

Goede service en betrouwbaar

Snelle en goede service

De mannen zijn heel correct en vriendelijk. Het probleem is snel opgelost en ze aarzelen geen moment om een beetje extra service te geven. Je gaat met een goed gevoel naar huis!

• Prijs/Kwaliteit

Goede service, goede prijs en aardig personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Soepel en transparant geholpen. Over een paar weken terug voor de beurt.

Soepel en transparant geholpen. Over een paar weken terug voor de beurt.

APK beurt netjes afgehandeld

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en niet duur

Mijn Peugeot 205 uit 1998 was weer toe aan zijn jaarlijkse APK en de distributieriem was toe aan vervanging. In de ochtend gebracht en in de middag was hij klaar. Ik werd keurig opgehaald door een medewerker. Een betrouwbare dorpsgarage!

Nieuweweg 38

6301EV Valkenburg a/d geul