deskundig,nemen de tijd voor je,waar je als klant geholpen word,snel geholpen, vriendelijk, behulpzaam,
Waar je ook echt als klant behandeld word
Auto gebracht voor APK en opdracht gegeven alles te controleren, daar laatste beurt een jaar geleden was, maar slechts 3000km gereden was. Alles was nog o.k. en enkel APK gerekend.
Fijne service
Uitstekende service
zoals gebruikelijk oke
Altijd gemakkelijk afspraken maken. Servicegericht en vakkundig.
gemakkelijk een afspraak kunnen plannen voor APK keuring. vriendelijk personeel die mij ontvangen op de datum afspraak. informatie verstrekt over de bevindingen.
top service
Ik ga al 7 jaar naar Richard van Olympia, omdat ik zeer tevreden ben over de manier waarop ze hun werk doen. Ik heb vertrouwen in wat ze doen. Ik kom nooit voor verrassingen te staan en rijd met een veilig gevoel rond. Ik kan Richard's garage van harte aanbevelen.
Prettig bedrijf
Nadat ik telefonisch aan gaf wat ik hoorde en merkte aan de auto kon ik meteen dezelfde dag langskomen. Aangekomen bij de garage bleek mijn remschijf vast te zitten en kon ik niet meer ermee rijden. Het kon diezelfde dag nog gemaakt worden en ik kon zelfs hun auto lenen voor die dag. Na een paar uurtjes was mijn auto al gemaakt. Top!
Duidelijke afspraken met een juiste rekening - PRIMA garage!
Vandaag een jaarlijkse beurt laten uitvoeren. De service is top. Afspraken worden correct nagekomen, geen vervelende verrassingen achteraf en vakkundig werk. Aanrader voor iedereen die twijfels heeft over de eigen garage.
Betrouwbaar
Remblokken versleten en ondanks de enorme drukte vrijwel meteen geholpen. Aanrader...
Een bedrijf waar ik met vertrouwen een auto koop en waar ik mijn auto met vertrouwen achterlaat voor onderhoud
Al jaren lang het beste onderhoud voor mijn auto.
deskundig en jong bedrjf
Fijn dat ze ondanks grote drukte tijd konden vrijmaken.
Afspraak wordt altijd na gekomen
Garage die nog steeds mijn vertrouwen waard is.
Als reguliere klant had ik een 'haastklus' (olie vervangen) vlak voor de vakantie. Ze hebben erg hun best gedaan om mij er tussenin te plannen ook al hadden ze het erg druk. De werkplaat stond vol, maar ik ben toch snel en goed geholpen.
Vriendelijke benadering en zeer behulpzaam.
Je wordt altijd goed geholpen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt.