Vriendelijk en Behulpzaam
Een 10
Prima service, snel en niet duur
Al jarenlang alleen maar goede ervaringen met Autofirst H. Lingeman
Vriendelijke vakmensen met kennis van en aandacht voor de auto.
Auto heen gebracht voor apk. Snelle service en goede communicatie. Afspraken worden netjes nagekomen.
Men staat altijd voor je klaar. Kundig personeel en goede service.
ben zeer tevreden
tevreden oplossingen en plezierig overleg en behulpzaam
Vriendelijk geholpen en probleem oplossend meegedacht. Zeer kundige medewerkers
Goede service deskundig personeel
Zie hier boven.
goede service
Goede service in goed overleg
de auto snel weer gereed, er werd even gebeld i.v.m. onvoorziene kosten en wat dit dan extra zou gaan kosten
Na enkele minder prettige ervaringen met garages zijn we al een jaar of wat geleden bij Lingeman uitgekomen. Erg aardige mensen. De betrouwbaarheid blijkt bijvoorbeeld uit het volgende: Het leek erop dat we een heel portier moesten vervangen, wat we al hadden afgesproken, maar uiteindelijk hebben ze alleen een slotje hoeven vervangen. De rekeningen zijn ook altijd helemaal inzichtelijk, dat heb ik ook wel eens anders ervaren. Prima bedrijf!
Vriendelijk en super snel.
Ze helpen je snel ook al hebben ze het druk. Altijd vriendelijk.
Vriendelijk en behulpzaam
Klant vriendelijk
Goede afspraak gemaakt, stipt nagekomen.
Een klantgerichte garage. Je wordt eerst gebeld over de bevindingen en repareren, deze na overleg vakkundig.
Super service en onderhoud. Waar voor je geld.