perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Haleco zijn positief, ik heb diverse reparaties laten uitvoeren en deze zijn allemaal snel en vakkundig opgelost voorbeeld, bij mijn Volvo V40 deed de airco het niet voor de 100% deze viel regelmatig uit. de garage waar ik de auto bij had gekocht heeft toen de auto onderzocht en vertelde me daarna dat dit probleem niet op te lossen was. (een autofit garage) Haleco heeft dit euvel in notime opgelost en nu doet de airco het weer zoals het hoort.\r\nTevens ook niet onbelangrijk, erg klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk bedrijf dat mij ondanks de vakantiedrukte en de omvangrijke reparatie weer snel op weg heeft geholpen; een echte aanrader !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vooraf goede afspraken gemaakt over reparaties en prijs. Afspraken zijn netjes nagekomen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1-e ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed vriendelijk transparant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deskundig bedrijf waar je persoonlijk door de eigenaren geholpen wordt en ze nog dat ene stapje meer zetten. Ook het personeel is zeer betrokken bij de zaak en de klant, komen hun afspraken na, denken mee en doen er alles aan om de klant correct en snel te bedienen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de ervaring met Haleco erg prettig. Ze bespraken de opgetreden problemen met ons en overlegde wat ze eraan konden doen. Ook vroegen ze vooraf of wij nog wat wilden laten nakijken of dat we mankementen aan de auto hadden die nagekeken moesten worden. \r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en klantgericht

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, persoonlijk en soepel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De mensen van Haleco zijn open en eerlijk over de aard van de reparaties, men laat ook gerust de kapotte onderdelen zien.\r\nDe monteurs komen vriendelijk en deskundig over. Ondanks dat ik het werkplaats tarief wel pittig vind weet ik dat mijn auto in goede handen is.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb voor het vervangen van een draagarm 307,48 euro moeten betalen. Dit bedrag is absurd hoog. Aangezien mijn auto daar stond kon ik kiezen of delen.\r\nDeze draagarmen worden nieuw op de Duitse ebay verkocht voor 50 euro voor 2 stuks!!!\r\nMij kan niemand wijs maken dat de belasting op draagarmen zo absurd hoog is dat men tot de door u gerekende prijs komt.\r\n\r\nDat mijn bewering geen verzinsel is plak ik hier nog even de link:\r\n\r\nhttp://www.ebay.de/itm/QUERLENKER-UNTEN-VORN-VORDERACHSE-MAZDA-6-ab-Bj-06-2002-2-STUCK-/400301762863?pt=DE_Autoteile&hash=item5d33d8292f#ht_1335wt_1139\r\n\r\nMijn ervaringen met het eerder vervangen van een draagarm zijn bij een ander bedrijf dezelfde als bij uw bedrijf. Volgens mij worden prijsafspraken gemaakt en dat is niet toegestaan. Ik heb u een tip gegeven en ik hoop dat u hier iets mee doet.\r\n\r\nVr. gr. Jo Langen\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekende service en houden zich aan de afspraken.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparatie en service zeer goed.\r\nPrijs valt altijd duurder uit, komt altijd wat extra\'s bij.\r\nJammer.\r\nNu is het geheel weer 70% duurder

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, houden zich aan afspraken, overleggen vooraf over reparaties, er wordt rap gewerkt met grote deskundigheid.Nota aan de pittige kant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een storing konden ze bij een andere garage niet vinden, bij Haleco werd het probleem meteen opgelost! Chapeau...

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires